Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

A38 feat. Elektronikuszene.hu – Repedező Tojáshéj

A38 hajó - A38 feat. Elektronikuszene.hu – Repedező Tojáshéj

Vagy inkább tojásrepesztő basszusok? Eltelt egy hónap, itt volt már az ideje egy újabb Elektronikuszene.hu partinak az A38 mélytermében (április 10. – szombat). A beatmenetek mesterei (avagy bakelitfalva lakói) ezúttal Amb, Raster, Sena és Marcell lesznek. Vájtfülűek rettegjetek!

Marcell: A Good Looking Records ékességét nehéz lenne nem ismerni, lassan 10 éve ő is Lemezvilág lakója, európai hírnévvel, jópár koronggal és megannyi fellépéssel a háta mögött. Live Act előadását ezúttal Sena hangmotívumai díszítik majd.

Sena: A Hazai hip-hop királynője, aki impozáns méretű országos turnéja után nemrég adta ki First One című önálló lemezét. Hangja önmagáért beszél…illetve énekel.

A38 hajó - A38 feat. Elektronikuszene.hu – Repedező Tojáshéj

AMB: alias Deák Ambrus neve egyrészről a Chi Records kiadványokról lehet ismerős, másrészről a nálunk is ismertetett Korai Öröm Remixed CD is feltűnik egy polifónikus dobszoló erejéig. Tehetséges egy srác annyi szent.

Raster: akinek álneveit lassan már a brit titkosszolgálat sem tudja nyomon követni, a nu school, drum and bass, house és breakbeat utak vándora, jól eltalált kombinációival felkavarva a port néhány nemzetközi fórumon idén a Cubscope Recordings megalapításával büszkélkedhet, mely az első hazai tisztán drum and bass kiadó, szombaton az A38 on nosztalgiázik velünk.

Idő: 2004. április 10.
Hely: A38 hajó
Belépő: 1500.- ami egyáltalán nem sok azért, amit kapunk érte

Ferenczi Attila

2004. 04. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 04. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A38 feat. Elektronikuszene.hu – Repedező Tojáshéj cikk képei
A38 hajó - A38 feat. Elektronikuszene.hu – Repedező TojáshéjA38 hajó - A38 feat. Elektronikuszene.hu – Repedező Tojáshéj