Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Zöld Pardon Nyitóbuli

Zöld Pardon - Zöld Pardon Nyitóbuli

Ugye nem feljtettétek el? Csütörtökön Zöld Pardon nyitóbuli (Neo:Kontroll lemezturné)! Amint megígértük, itt a Zöld Pardon program előzetes, s néhány info, hogy megtudjátok mi változott tavaly óta, s mi marad a régi.

Új kezdeményezésnek számít a szervezők szempontjából a Pardonban felbukkanó kultireklám, melynek funkcióját eddig homályos, bizonyára hírdetési feladatokat fog ellátni. Jelentős változás, hogy idéntlől a fű helyett zöld színű deszkákon ténfereghetünk fel s alá, így kímélendő a helyszín évről évre tönkretett füvét. A rendezők a jobb hangulat érdekében 5 inteligens lámpával is felszerelték a helyet, így teljes sötétség esetén ezek hivatottak fényt vinni zűrös estéinkbe. A tavaly még jelenlevő buzogányszerű coca colás izé eltűnik, viszont növekszik a csocsóasztalok, a nyugágyak és egyéb játékgépek száma.

Zöld Pardon - Zöld Pardon Nyitóbuli

Változik a háttértechnika is, lecserélték a hangfalakat és valamivel bitangabb erősítőket szereltek fel, hogy a Duna tulsó felén élő is élvezhessék a meghitt zenebonát. Igazán kuriózum, hogy tervbe van véve egy kiskert készítése is, ahova muskátlikat fognak ülteni, így emelve a helyszín pompáját.

A Pardon naptárát szezon végéig gyakorlatilag betelítették. A rendezvények a tavalyival analóg modón zajlanak. A koncertek 20:15-kor (+ negyed órás késés) kezdődnek, kedd és csütörtök rocknap, amiből a kedd zúzósabb a csütörtök pedig szoftosabb lesz. Marad a Múltidéző Vasárnap is, a ’60-as évek zenéivel, hangulatával és áraival (valószínűleg kevesen ismerték a 6,5 forintos feles akcióját, pedig valóban létezik). Koncert után hajnalig pörgetik a dj-k a jobbnál jobb zenéket, a vizuális élményről pedig külön vj gondoskodik majd. Lesz a programok között hastánctanítás, meg irodalmi délutánok is. Az aznapi és rövid előzetes műsort a www.zp.hu oldalon mindig elérhető lesz. A szervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a külföldiek is jobban megismerjék a Zöld Pardont, s jelenlétükkel multikulturális estét varázsoljanak a gyepre.

Valódi kuriózum, hogy a Zöld Pardon hangulat idén a Szigetre is kiköltözik, koncertestül, pultostul, mindenestül, de addig természetesen a Petőfi híd lábánál sem szünetel a zenebona, partyk minden este lesznek. Készül még egy másik meglepetés is, amit viszont nem voltak hajlandók elárulni. Majd megtudjuk.

A biztonsági őrőkkel fedezett csinos hostesshölgyek mosolya remélhetőleg idén is mindenkiben jó előérzetet kezd majd, s a legfontosabb: a belépés továbbra is ingyenes. Viszont sokak nagy bánatára az alkoholfogyasztás ellenőrzése a pecsétes rendszer alkalmazását vonja maga után. De hát találékonyak a mi fiataljaink.

A nyitó hétvége programja:
Április 22. (csütörtök) Neo
Április 23. (péntek) Jamie Winchester és Hrutka Róbert
Április 24. (szombat) Sziámi
Április 25. (vasárnap) Zanzibár

Ízelítő a további programokból: Freshfabrik, Zagar, Sun Workshop, Heven Street Seven, A kutya vacsorája, Anima Sound System, Kimnowak, United, Bikini, Animal Cannibals, Varga Zsuzsa, KFT, Ferenczi György és a Herfli Davidson, Besh o droM, Hollywoodoo, Hiperkarma.

Június 5-én Latin fesztivál (első felvonás)
Július 3-án Reggae fesztivál
Július 5-én Anima fesztivál
Július 17-én Petanque kupa

Ferenczi Attila

2004. 04. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 04. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 06. 07. 0:00
semmi extra...mért?
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
azt nem értem, hogy tőlem kérnek személyit (23 éves vagyok) és, ahhoz képest max.13-15 éves ott az átlag korosztály!!!
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
Hja!!!
Vendég 2004. 10. 01. 0:00
nagyon szuper volt a reggge fesztival

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zöld Pardon Nyitóbuli cikk képei
Zöld Pardon - Zöld Pardon NyitóbuliZöld Pardon - Zöld Pardon Nyitóbuli