Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

A38 Tetőterasz lounge – Ingyenes nyári program

A38 hajó - A38 Tetőterasz lounge – Ingyenes nyári program

Az A38 hajó személyzete hűsítő zenei koktélt kínál a nyárra a nagy melegben. A bárki által ingyenesen látogatható tetőterasz egészen augusztusig különféle dj-k nek fog helyet adni, minden este egy más elektronikus stílusnak adva helyet. A pontos tematikát a cikkben találjátok.

Ha kedd, akkor JAZZKEDV (dancefloor jazz)!
DJ Badihali (Tilos)
A jazz változatos gyökerekből táplálkozik, számtalan arca, stílusa és hangulata van. A dögös és gyorsan pulzáló funk-tól a hatalmas rezesek vidám kavalkádját hozó swingen át a blues-alapú, húsba-maró lassú tempókig hallhatsz majd mindent, amire csak vágysz.

Ha szerda, akkor OLDIES BUT GOLDIES (retro)!
DJ Tango&Crash
Oldies but goldies! A 60-as évek twistjei, swingjei, ős-skaja és lüktető slágerei, a 70-es évek sodró arany-funkjai, tépő rhythm’n’bluesai, trapéznadrágos, lehengerlő rock’n’rolljai, a 80-as évek beatjei, röhögtető diszkó-számai és vicces, futurista dalai mind-mind olyan hangulatot teremtenek majd, amelyben együtt fogunk eszmélni és kacagni újra meg újra.

A38 hajó - A38 Tetőterasz lounge – Ingyenes nyári program

Ha csütörtök, akkor EASY JUGGLING (reggae)!
DJ Bosi (Love Alliance)
A reggae az ösztönös, zseniális egyszerűség, a végtelen erotikus lüktetés és a bölcs szókimondás zenéje. Ha beleúszunk hangjaikba a legszebb jamaikai parton fogjuk érezni magunkat, ahová beszivárognak még a közeli szigetek hangjain a dub, a ska és a funk, melyek színeikkel, erejükkel egyaránt elbűvölők.

Ha péntek, akkor TRIP AROUND THE WORLD (electro-world music)!
DJ Mengü (Sunset Cafe)
A világ ezerarcú, s zenéi még megannyi további színt hordoznak magukban. Legyenek balkáni rezesek, indiai tablák, spanyol gitárok, ír dudák, vagy megannyi további hangszer, a hangjaikon megszólaló hagyomány boldogan fog keveredni a legújabb kor hangtechnológiáival, s együtt fogják megadni a mai világ, a globális falu öröm-karneváljának zenéjét: a világzenét.

Ha szombat, akkor MICHAEL NIGHT (latin, lounge, seaside music)!
DJ Ali Bishop, Cyborg Templar
Még hogy messzi a tenger? Az éterien ellazult olasz canzonék, a forró erotikájú tangók, az izzó-parázsló szambák, a lábakat szikráztató rumbák, a merengő hangulatú sanzonok, a derékforgató salsák és az andalító mediterrán dalok, amelyek a legjobb, a teljes testet beindító mai ritmusokkal kiegészülve hevítik az amúgy is pezsgő hangulatot.

Ha vasárnap, akkor SLOW TOWN (chill out)!
DJ Secam (elektronikuszene.hu)
Csak lazulj el, s a hullámok felett körbefon majd a zene, amely a vasárnapi hangulatnak a legjobban megfelel. Felcsendülhet a Café del Mar és Fila Brazillia, Mixmaster Morris és a Man Called Adam, Luke Vibert és BJ Cole és még megannyi más. Zene lesz a legjavából, amely csak a megfelelő pillanatot várja, hogy körbefonhasson.

Ferenczi Attila

2004. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 06. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A38 Tetőterasz lounge – Ingyenes nyári program cikk képei
A38 hajó - A38 Tetőterasz lounge – Ingyenes nyári programA38 hajó - A38 Tetőterasz lounge – Ingyenes nyári program