Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Pénteken nyit a Sportsziget

Sport Sziget - Pénteken nyit a Sportsziget

A nyár bemelegítő bulija (melyhez az időjárás remélhetőleg a tavalyinál valamivel kegyesebb lesz) péntek délben nyitja kapuit. A világsztárokat is felvonultató ingyenes sport- és zenei rendezvény várhatóan az idén is sok látogatót vonz majd.

MINDEN AMI SPORT:

A szervezők összesen 50 programhelyszínnel és mintegy 80 különböző sportággal, 6 színpaddal, 27 zenekarral és 30 Dj-vel készülnek az elkövetkező 3 napra. A Djuice jóvoltából idén felépül egy ideiglenes kalandpark, dzsipekkel, motorral, akadálypályával, meg a játékban résztvevő rémült tekintetű emberekkel és arcukra fagyott mosollyal.

A Sport Sziget keretében a Russel Athletic Aeribok fitness napokat szervez Béres Alexandra vezetésével. A telt idomú, csonttörő és lehengerlő mosolyú világbajnok mindenki rendelkezésére áll majd.

Sport Sziget - Pénteken nyit a Sportsziget

A K&H ötkarikás mini strand-olimpiával készül: strandröpi, strandkézilabda, strandfoci, és strandkorfbal (valaki árulja el mi ez…).

Természetesen idén is lesz Converse Kosár Jam és Gála, ahol fellép a háromnapos esemény egyik fő szenzációja, a HARLEM WIZARDS, akik minden nap kosárbemutatókkal készülnek, vasárnap kifejezettem kisgyerekeknek.

Emellett lesz snowboard bemutató (az évszakhoz képest szokatlan módon lesz hó a lesiklón!), a Sport Szelet-nek köszönhetően egy mobile skate-park a görkorisoknak, A McDonalds szponzorálásával beszélgetéseket hallgathatunk a sportolókkal az EB Kulbban, megrendezésre kerül az Erős Emberek Magyar Bajnoksága, a Magyar Köztársaság Országos Egyéni Szertorna Bajnoksága és a Nemzetközi 7-es Rögbi Torna, és természetesen a tavaly is nagyon nagy ovációnak és hangos tenyércsapkodásnak örvendő harcművészetek is képviseltetik magukat (Muay-Thai-Boksz, Kung-Fu, Shidokan és az Arnold Gold Full-Contact „Üsd, Vágd” Kupája). Helyet kapnak természetesen a szellemi tevékenységet (sakk) és az azokat kevésbé igénybe vevő erős alkart és kifinomult célzóérzéket igénylő kocsmasportok is (csocsó, darts). Talán a legkeresettebb hely az ingyenes, golyó után fizető paintball aréna lesz (20 Ft / 1db festékpatron).

MINDEN AMI ZENE:

A koncertek 5 óra fele kezdődnek, mint már fent olvashattátok, 6 kisebb-nagyobb termetű színpad lesz, a gyakorlatilag a legnépszerűbb magyar zenéket felvonultató koncertek mellett az esemény legnagyobb sztárjai a Slipknot, a Weakerthans és a Hatebreed lesznek!

Djuice nagyszínpad fellépői: Best of, Boban Markovic Orkestar, Ghymes, az Anima Sound System, a Tankcsapda és a fenti három megalkuvást nem ismerő, gitárnyúzó zenekar. A zárónapot bizony sajnálatos lenne kihagyni, ugyanis fellép a Hollywoodoo, a Heaven Street Seven, a Sziámi és a Kispál és a Borz

Soproni Ászok Nagyszínpad: (felsorolás szinten): Jamie Winchester, Hrutka Róbert, Alvin és Mókusok, Belga, Subscribe, Hooligans, Supernem, Hiperkarma, Black Out, A Kutya Vacsorája, Blind Myself és Superbutt
Roxy Chill Out Zone: Soneec, Lauer, Bárány A., Danny L., Hamvai P.G., és Dj Jován fognak a lemezjátszók mögött sertepertélni.

Sport Szelet Freesport Aréna: Animals Cannibals, Dj Alvin, Connections formáció, Dj Majestic, Hősök, Dj Gerysoon, a rezidens dj-k pedig Pozsik és Bootsie lesznek.

A következő napokban a Sport Szigettel kapcsolatban rövid beszámolókat olvashattok majd oldalunkon. Várunk mindenkit szeretettel a szezon legnagyobb INGYENES bemelegítő bulijára!

A rendezvény helye: Stadion Park (2-es metró, onnan a zaj vezet)
Ideje: 2004. június 11, 12, 13.

Ferenczi Attila

2004. 06. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 06. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pénteken nyit a Sportsziget cikk képei
Sport Sziget - Pénteken nyit a SportszigetSport Sziget - Pénteken nyit a Sportsziget