Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Liza Minnelli először Magyarországon

Fesztivál - Liza Minnelli először Magyarországon

A világhírű színésznő és énekes, korunk egyik legnagyobb előadóművésze először ad koncertet Budapesten. Az élő legenda magával ragadó egyéniségét, és csodálatos hangját július 10-én élőben is megtapasztalhatja a "New York, New York, Budapest!" c. koncert közönsége a Kisstadionban, melyre Liza ugyancsak világhírű zenészek és táncosok kíséretében érkezik.

A látványos show-ban felcsendülnek majd a Kabaré, a Chicago és a New York, New York jól ismert dallamai is. Liza kitűnő formában van, amit ez év eleje óta már számtalan fellépéssel bizonyított. Budapestre egyenesen egy amerikai koncertjéről érkezik. Liza Minnelli mint színésznő és énekes is világsztár, elsősorban mégis káprázatos előadóművész, akit élőben látni a színpadon életre szóló élmény. A kritikusok Minnelli-ről azt tartják, hogy Oscar-díjas filmjei vagy platinalemezei is mindössze csekély visszhangjai annak, amilyen magával ragadó élőben a színpadon. Pályáját kezdettől végigkísérték a sikeres koncertturnék, máig ő az egyetlen művész a new yorki Carnegie Hall 100 éves történetében, aki három teljes héten keresztül telt ház előtt adta elő saját show-ját. A musical világában kevés olyan sztár van, akinek a neve tartósan világszerte ismertté válik. A musicalszínházak művészeit inkább csak az oda járó közönség ismeri, ha pedig egy-egy sikeres zenés darabot megfilmesítenek, leggyakrabban nem is egy színészre, hanem a látványra és a dalokra.

Liza Budapestre készült és arra, hogy bennünket varázsoljon el élőben. Annyi év után a koncertjére látogatók részesei lehetnek a Minnelli- mítosznak.

Jónap Tamás

2004. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Liza Minnelli először Magyarországon cikk képei
Fesztivál - Liza Minnelli először Magyarországon