Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Wanted Fesztivál 2004

Fesztivál - Wanted Fesztivál 2004

Idén is lesz Mezőtúron Wanted fesztivál, megannyi híres fellépővel, csapolt sörrel, gitárszólókkal, kőkemény húrtépéssel és egy sikeres fesztivál összes szükséges alapanyagával együtt.

Magyarország egyik leginkább délibábokkal tarkított vidékén, valahol, ahol már a kurta farkú malac sem túr, az Alföld kellős közepén áll egy vasútállomás, Mezőtúron. A vasútállomás Resti büféje minden év június 30-ától soha nem látott rekordokat dönt meg egy resti büfé alkohol-forgalmazásával. Ekkortájt kezdenek el ugyanis szivárogni azok a tombolni vágyók (a világ minden pontjáról) akik részesei akarnak lenni, hazánk legnagyobb rockzenei fesztiváljának.

Fesztivál - Wanted Fesztivál 2004

A szervezők kétségtelenül idén is az utolsó cseppet is kifacsarták a zenésztársadalom narancsából, olyan külföldi fellépőket köszönthetünk majd mint az Ignite és a Tiamat. A fesztiválban talán sokan azt szeretik a leginkább, hogy a buli idejére a strandot egybenyitják a koncert területével, így aki a nagy ugrálások közepette izzadtnak érzi magát, csak csobban egyet a hűsítő habokban, és újult erővel kezd neki ekkor már vizes hajzatának ritmikus rázásába.

A nagyérdeműt idén 4 helyszínen fogadják (Wan2 Nagyszínpad, Pepsi Színpad, Café, India Színpad) dallamosabbnál dallamosabb zenét játszó együttesek. A Wan2 színpad talán legtöbb embert vonzó kínálata ezúttal olyan neveket vonultat fel, mint a már említett Ignite és Tiamat, Kispál és a Borz, Black Out, az egyre kedveltebb Depresszió, Junkies, Tankcsapda, HS7, Superbutt, Death Angel (USA) vagy Kowalsky-ék. A pontos programot úgyis elolvassátok magatoktól, a linket odalent találjátok..

Időtartam: június 30. -július 4.
Helyszín: Mezőtúr
Belépők: naijegy: 3500.-, bérlet elővétben 6400.-, bérlet helyszínen 8000.-

Ferenczi Attila

2004. 06. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 06. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Wanted Fesztivál 2004 cikk képei
Fesztivál - Wanted Fesztivál 2004Fesztivál - Wanted Fesztivál 2004