Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Szentivánéji Buli Gazdagréten

Fesztivál - Szentivánéji Buli Gazdagréten

20 éves születsénapját ünnepli a Gazdagréti lakótelep, és ez alkalomból a telep képviselő a TV 11 támogatásával 2 napos utcai rendezvényt szerveznek. Az esemény valódi generációs kavalkád lesz, a haccacáré június 26-án és 27-én kerül megrendezésre, helyszíne a Rétköz-Frankhegy-Torbágy utcák által határolt terület.

Szombat 10 órakor megnyitó beszédek helyett fanfárok nyitják a rendezvényt, és ettől a parctől kezdve csak a kultúráé és a zenéé a szó. Este olyan fellépőket köszönthetnek majd Gazdagrét lakói és az odaláogatók mint
Krisz Rudi, Betty Love, Komár László, Pintér Tibor és a Calypso zenekar, este tombola , tűzijéték utcabál várja a népet. Vasárnap 27-én 10 órakor a Szent Angyalok templomában hálaadó misét cerebrál László atya, utána a színpadon gyermekműsorok, fitnessz és fodrászbemutató, fellépnek a Bon bon, a Crystal és a Desperado együttesek, az est fénypontja a Megasztár produkció és a Groovehouse.

Fesztivál - Szentivánéji Buli Gazdagréten

A TV 11-ben mindkét napon élőközvetítés a legérdekesebb helyszínekről. Vendéglátás, sörsátor, kézműves utca, vidámpark, mászófal és még soksok meglepetés várja a kerület minden lakóját és barátaikat. Mindkét napon játékos vetélkedők várják a résztvevőket, értékes nyereményekkel.

Ferenczi Attila

2004. 06. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 06. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szentivánéji Buli Gazdagréten cikk képei
Fesztivál - Szentivánéji Buli GazdagrétenFesztivál - Szentivánéji Buli Gazdagréten