Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Wanted utózatos

Fesztivál - Wanted utózatos

Most, hogy véget ért a mezőtúri „ereszd-el-a-hajam”, úgy érezzük azoknak is vigaszt kell nyújtanunk akik ilyen-olyan okokból kifolyólag nem tudtak részt venni hazánk legnagyobb rockzenei eseményén, a Wanted Fesztiválon

Az amúgy igen jó hangulatú és különösebb megbotránkozás keltő „vizuális effektektől” mentes fesztiválon alapvetően a kultúrált szórakozás józan illatát lehett érezni - leszámítva egy kedves odalátogatót, akivel mindahányszor csöndes önfeledtségében bóklászva akadtam össze, a tehénes, óriás plüssjelmezében :). Még az amúgy fesztiválokon edződött securitysek is nagyon meg voltak elégedve az illemtudó látogatóknak akik kisebb-nagyobb afférjaikat nem valami pofátlanul nyilvános helyen, hanem egy sötét zugba diszkréten meghúzódva végezték el, és sem a zenehallgatókkal sem az őrökkel nem kötekedtek.

Fesztivál - Wanted utózatos

Lényeg a lényeg, kis csapatunk is - átélve a fesztivál jó hangulatát - megtette ami tőle tellet, összesen 11 interjút készítettünk a fellépő zenekarokkal. Tekintettel a nagy számra és Rátok olvasókra, a választás lehetősége kínálkozik: a ti hozzászólásaitok (azaz érdeklődésetek) alapján döntjük el milyen sorrendben közöljük le a beszélgetéselet. A riportalanyok a következők voltak (ahogy eszembe jutottak):

Heaven Street Seven
Kowalsky meg a Vega
Neo
Anima Sound System
Junkies
Hiperkarma
Korai Öröm
Colorstar
Belga
Emil.Rulez!
Varga Zsuzsa

Előre is köszönjük segítségeteket!

Ferenczi Attila

2004. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 05. 0:00
Mitől legnagyobb? És mitől rockzenei? A riportalanyok sem mind rock előadók, vagy tévednék? Ez egy sima nyári fesztivál volt, ráadásul nem jött el a DEATH ANGEL, úgyhogy a szervezés is amatőr volt, hiába terelik másra a felelősséget.
Ferenczi Attila 2004. 07. 05. 0:00
Alapvetően Rockzeneinek hirdették és ezt a beszélgetések során a többi fellépő is elismerte. Ha megnézed a többi fellépőt, látod, hogy szinte az összes nem.rock előadóval készült riport :) A Death Angel-es balhé pedig tényleg nem az ő hibájuk volt. Amúgy ha már írtál segíthettél volna ....
Gia 2004. 07. 05. 0:00
én minél hamarbb szeretném látni a Kowa intejút, utána HS7, jó arcok a srácok :) és Hiperkarma, Colorstar ... :)
Vendég 2004. 07. 07. 0:00
Talán célszerű lenne mindet kitenni, amíg aktuális a téma! Egyébként mi a véleményem a cikkről? Semmi! Viszont a katonás hangulat nem valami nyerő egy fesztiválon énszerintem. Minden kapunál securit, hogy jól viselkedjünk. Régen is voltak rendőrök a koncerteken, ahogy apám meséli, és hát épp ezaz. Nem kéne ódákat zengeni e komformista eseményhez, ami valahol talán a szabadságról kéne szóljon, arról, itt nem lát anyám se, ha hányok meg ilyenek. Ehhez képest, otthon lazább a helyzet, mint a Wanted-on. Tsá.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Wanted utózatos cikk képei
Fesztivál - Wanted utózatosFesztivál - Wanted utózatos