Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

VOLT volt, jó volt

Volt fesztivál - VOLT volt, jó volt

Tizenkettő nem egy tucat – mondhatjuk, hiszen a 12. VOLT Fesztivál a korábbiaknál is változatosabb programfelhozatalt kínált rekordszámú nézőközönségének. Az idei rendezvény több mint 32 ezer - a régióból és az ország számos pontjáról, és a határon túlról is érkező - látogatót számlált a három és fél nap alatt.

A zenei stílusok sokszínűségét ígérte és kínálta az idei VOLT Fesztivál, ahol a tíz programhelyszínen jól megfért - egymás után fellépve - Ganxta Zolee és Dopeman, a buenavisztás Eliades Ochoa és a debreceni Tankcsapda, a szerb rezes Boban Markovic és a leginkább a B52 világát idéző Frank Popp Ensemble, a ballag-a-katonás R-Go és az angliai E-Z Rollers. Továbbá számos remek együttes és Dj – mindösszesen 150 – a Kispál és a Borztól LTJ Bukem-ig, a hazai zenei élvonalból és a nemzetközi porondokról. Itt kezdte nyári koncertturnéját Ákos, és itt fejezte be a VOLT Fesztiválon való részvételét az a balszerencsés látogató, akinek tüszős mandulagyulladása miatt javasolta a fesztiválorvos, hogy menjen haza.

A VOLT Fesztivált nemcsak a megjelent közönség élvezhette, hanem az éteren át a VOLT Rádió hullámhosszán és a képernyőn - a TV Sziget adásában - is visszaköszöntek az idei rendezvény történései.

Szeles Géza doktor, a fesztivál „háziorvosa” szerint rendkívül békés és nyugodt rendezvényt tudhatunk magunk mögött, ahol a tavalyinál is kevesebb ellátás között a legsúlyosabb egy térdficam volt.
A rendezvény biztonsági vezetője az orvos véleményét erősíti és semmilyen különösebb atrocitásról nem tudott beszámolni.

Forrás: www.sziget.hu/volt

fkriszta

2004. 07. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 07. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
En iden nem tudtam menni Volt ra!;(((((

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT volt, jó volt cikk képei
Volt fesztivál - VOLT volt, jó volt