Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Sóstó Party – Nyíregyházán

Fesztivál - Sóstó Party – Nyíregyházán

Augusztusban immáron sokadszorra és egyre emelkedettebb hangulatban kerül megrendezésre Nyíregyházán a Sóstó Fiesta. Májusban az egyik legnagyobb Csatlakozás Buli szervezői ezúttal is nagy kedvenceket hívtak meg, akkor több mint 60.000 ember jelent meg a NyírPlaza parkolójában – színes kavalkádot hozva Nyíregy’ hétköznapjaiba.

A Fiesta zenei felhozatala már eddig is sok külföldi és magyar fellépővel büszkélkedhet, mint a májusban megjelent Kate Ryan, a Madhouse, a barátságos tekintetű német mainstream dj: Jan Wayne, vagy a júniusi bulin fellépett Soundlovers, és a jól ismert Hair feldolgozással befutott Milk & Sugar.

A mostani buli a Sóstói Parkfürdő területére orientálódik, a hangulatfelelősök olyan magyar zenekarok lesznek mint a TNT, a Groovehouse, a V-Tech valamint Ganxsta Zolee és a Kartel is. A fesztivál egyszerre két helyszínen zajlik, hiszen a Nagyszínpaddal párhuzamosan beindul a pörgés a DJ Színpadon is ahol Náksi vs. Brunner, Julian, Váczy és Dj Németi izzítják a népet. A sztárvendég az ABBA utódjának tartott Alcazar lesz, ezúttal egyedül (illetve 4-en együtt) biztosítva a teljes külföldi - ám igencsak ígéretes - felhozatalt.

Fesztivál - Sóstó Party – Nyíregyházán

A Fiestára érdemes elővételben jegyet vásárolni, hiszen akik nem a rendezvény napján váltanának karszalagot, azok nem csak a kimerítő sorban állástól kímélik meg magukat, hanem a büszke tulajdonosok egy VIP bejáraton juthatnak be a Parkfürdő területére.

Rendezvénnyel kapcsolatos infók: www.sostofiesta.hu címen

Idő: 2004. augusztus 15. (vasárnap)
Hely: Nyíregyháza – Sóstó Parkfürdő
Jegyár: 1000.-

Ferenczi Attila

2004. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 07. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sóstó Party – Nyíregyházán cikk képei
Fesztivál - Sóstó Party – NyíregyházánFesztivál - Sóstó Party – Nyíregyházán