Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Újra Parádé a Budapesten!

Budapest Parádé - Újra Parádé a Budapesten!

Augusztus 28.-án újra az elektronikus zenéé a főszerep az Andrássy úton, a Hősök terén és a Felvonulási téren. Az idei Budapest Parádé is számos meglepetéssel, sztárvendéggel, de legfőképpen 55 kamionnal várja az érdeklődőket.

A VIVA TV 7 héten keresztül 7 nagyvárosban kereste a legdögösebb és legszebb testmozgással megáldott hölgyeket, hogy a Parádéra kilátogató embertömeg felhőtlenül érezhesse magát. Természetesen maga a muzsika is előtérbe kerül a járművön a nap folyamán. A fellépők soraiban találjuk következő dj-ket: Shane-54, Newl, Náksi vs.Brunner, Timo, Erős vs. Spigiboy, Sterbinszky.

Budapest Parádé - Újra Parádé a Budapesten!

Budapest legnagyobb klubja először indít kamiont a Budapest Parádén, és rögtön nemzetközi szinten elismert produkciót vonultat fel a következő névsorral: John Creamer /UK/, Chris Fortier/USA/, Low and Specialist/USA/ + a Home Club rezidensei:Chriss, Pöli, Andrewboy.

A TECHNOPOL névre hallgató francia egyesület a TECHNO PARADE, vagyis Párizs legnagyobb techno ünnepének házigazdája. A Budapest Parádé meghívására speciális műsorral készül a TECHNOPOL, négy Dj érkezik, Franciaország legjobbjai közül: Ralf, Cyril K, Virtuart és egy meglepetés vendég érkezik Magyarországra.

A Bank Dance Hall Kamion idén sem marad adós a legjobb a house/trance/techno zenék megszólaltatásával. Az ütemek, ritmusok és dallamok forgatagában a következő fellépők közül válogathatunk: Náksi vs.Brunner, Kozmix, Thomka, Peat Jr., Ofner, Mc Myki.

A sárga-fekete rádió is már hetek óta készül a nagy megmérettetésre, hogy újból bebizonyítsa, hogy a legfergetegesebb buli mindig a Roxy Kamion közelében van, köszönhetően Sterbinszky, Bárány A., Jován, Lauer, Hamvai P.G., Danny L., Soneec és Náksi vs. Brunner névsornak. A hatalmas kamionhoz elképesztő hangtechnika is dukál, érdemes vigyázni a hallójáratainkra.

Bár legnagyobb bánatunkra idén csak Love Weekend került megrendezésre Berlinben, de a Love Parade őshazájából idén hazánkba is érkezik egy kamion, a Loveparade Berlin 2005. Jövőre újra vár minket a német főváros, de addig is élvezzük ki ezt a csipetnyi ízelítőt Budapesten! Dj-k: Dr.Motte, Kai Tracid, Mijk van Dijk, Shee-la

Csak felsorolás szinten említem meg, hogy idén is lesz HipHop Kamion (az Animal Canniblas-el az élen), Reggae Kamion, sőt a WAN2 járművén kifejezetten saxofon központú délutánt fognak tartani a fellépő zenészek. Érdekesség, hogy idén sem lesz rock muzsika híján a nagyérdemű, ugyanis a Rock the Truck Kamionon fellép többek között a P.O.T., a Fish!, a Hollywoodoo, és az Insane.

Afterparty: Budapest Parádé Bónusz 4 party 1 helyen, 1 jeggyel, a Hősök terétől 5 percre, a Népstadion Kertben.

Simon Péter

2004. 08. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 08. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkrol?
Vendég 2004. 08. 23. 0:00
Klassz buli lesz,tuti kimegyek!Sok jó DJvel;)
Vendég 2004. 11. 15. 11:59
NAGYON IGÉNYES ÉS TARTALMAS
Vendég 2004. 11. 15. 12:00
NAGYON IGÉNYES ÉS TARTALMAS OKGO
Vendég 2010. 04. 09. 11:47
Sajnos már nincs legnagyobb kicseszés minden szarra van pénz, de ara hogy egy évben egyszer jól érezze magát az ember arra nincs.Amúgy meg nem hiszem nem szedtek be elég lóvét belőle rendesen költöttek ott az emberek szóval ennyi......csöves Magyarország:(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra Parádé a Budapesten! cikk képei
Budapest Parádé - Újra Parádé a Budapesten!Budapest Parádé - Újra Parádé a Budapesten!