Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Irány Nyíregyháza!

Fesztivál - Irány Nyíregyháza!

A keleti országrész legmenőbb szórakozóhelyén a Club Arsenalban kerül sor az idei Sóstó Fesztiválsorozat nyitóakkordjára – Amnesia Ibiza címmel. Az eddig is minden alkalommal pezsgő, világhírű dance sztárokat felvonultató rendezvény ezúttal a karibi hangulat égisze alatt hívta meg rezidens Dj-it

Ibizát nem kell bemutatni senkinek. Két típusú fiatal létezik: az egyik már járt a szigeten, a másik pedig szeretne. A hangulatról a két rezidens DJ MAR-T és DJ LES SCHMITZ gondoskodnak majd. Az ibizai klub vezetői már tavaly Nyíregyházára látogattak a Sóstó Fiesta szervezőinek meghívására. A találkozón megállapodtak abban, hogy 2005-ben még szorosabban működnek együtt. Így a február 4-i Arsenal buli egyben a Sóstó Fiesta 2005 első bevezető party-ja is.

Fesztivál - Irány Nyíregyháza!

A spanyol klub 2005-ös évének első európai turnéállomása a Club Arsenal, ahová igazán különleges programokkal készülnek. Mar-T és Les Schmitz az elmúlt évek legnagyobb AMNESIA bulijain már bizonyították felkészültségüket. Olyan lemezlovasokkal játszanak évek óta együtt, mint Sven Väth, Paul Van Dyk, Dj Tiësto, Laurent Garnier vagy Carl Cox.

Magyarország első AMNESIA IBIZA PARTY-ja kihagyhatatlan lehetőség a világ party- központjának tartott Ibiza hangulata iránt érdeklődők számára. Azok is garantáltan óriásit bulizhatnak, akik csak egy igazán magas színvonalú party-ra vágynak.

Ferenczi Attila

2005. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 01. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Irány Nyíregyháza! cikk képei
Fesztivál - Irány Nyíregyháza!Fesztivál - Irány Nyíregyháza!