Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

VI. VilágVeleje Fesztivál

Fesztivál - VI. VilágVeleje Fesztivál

2005. január 27-28-29-én, a hónap utolsó hétvégéjén immár hatodik alkammal kerül megrendezésre az év első nagyszabású rendezvénye, a VilágVeleje Fesztivál. Az összművészeti fesztiválnak a főváros egyik legkedveltebb koncerthelyszíne, a Gödör Klub (Bp., V. Erzsébet tér) ad otthont.

A kiállítás a fesztivál első napján, január 27-én, csütörtökön 19.00-kor nyílik, majd este nyolc órától az akvárium-termben a Csókolom zenekar lép fel, őket a hetvenes évek vége óta folyamatosan koncertező Balaton zenekar követi, de most a koncert első részében vonósnégyessel kiegészülve adják elő dalaikat, és néhány Tarr Béla filmzenét is. A koncert második felében az Európa Kiadóból érkező Másik János és Menyhárt Jenő is színpadra lép.

Fesztivál - VI. VilágVeleje Fesztivál

Január 28-án, a fesztivál második napján péntek este nyolc órától a Junkies frontemberének, Szekeres Andrásnak a zenekara, a Milk kezdi a koncertfolyamot, majd a Hiperkarma ad egy felejthetetlen koncertet. Az este ezzel még korántsem ér véget, hiszen az Amorf Ördögök sanzonjaira táncolhatunk, ám hajnalban még Dj. Onoff is előkerül.

A fesztivál zárónapján, január 29-én, szombaton a táncé lesz a főszerep. A Beat Dis zenekar első lemezével és az elmúlt évek koncertjeinek alkalmával bebizonyította, hogy érdemes rájuk odafigyelni. Őket a ColorStar követi a színpadon, akik igencsak megtáncoltatják a nagyérdeműt. Természetesen a megszokott vetítés sem marad el. Az est utolsó fellépője az Anima Sound System,ők nagyon készültek az estére, új énekesnőjük Juli mellett Londonból Budapestre érkezik az együttes Mc-énekese, Jez Thompson is. Régi slágerek és vadonatúj dalok is elhangzanak a koncerten. Tekerd meg és táncolj!

Belépőjegyek a fesztivál nyitónapjára egységesen 1200 ft-ért válthatóak, a második és harmadik napra elővételben 1700 ft-ba, a fesztivál napjain a helyszínen 2000 ft-ba kerülnek a jegyek.
Jegyelővétel a Gödör Klub kávézójában.

A Fiatal Művészek Kiállítása február 17-ig láthatogatható.

További információk és jegyrendelés: www.vilagveleje.hu

Ferenczi Attila

2005. 01. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 01. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VI. VilágVeleje Fesztivál cikk képei
Fesztivál - VI. VilágVeleje FesztiválFesztivál - VI. VilágVeleje Fesztivál