Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Három nap a Gödörben

Fesztivál - Három nap a Gödörben

Március 17-19, három „fergeteg-nap” az Erzsébet téri koncert-helyszínen. Ismert és rétegzenekarok bálja, érdeklődőknek, nyitott hallásúaknak, hippiknek – rasztáknak, a ’80-as évektől a XXI. századig, humorral, vidámsággal, szenvedéllyel fűszerezve.

Március 17-én, csütörtökön:
A Balaton Klubban az Ur Knall (Ősrobbanás) nevű, német, magyar, sot ausztrál bennszülöttekbol álló experimentális zenefolyam kezdi a koncertet este kilenc órakkor. Utánuk a Balaton együttes koncertje következik, akik erre az estére hatalmas meglepetéssel készültek. A koncert első részében Trabant estet tartanak, olyan régi Trabant dalok is elhangzanak majd, amelyeket még nem hallhatott a közönség a Balaton előadásában. Nyolcvanas-évek rajongóknak kötelező!

Március 18-án, pénteken:
Este kilenc órától a Gödörben a vidámság lesz az úr! Három jó humorral bíró banda koncertezik. A Ska zenével és rendkívűl szuggesztív előadásmóddal megáldott Boogie Mamma lép elsőként színpadra, majd a Malacka és a Taho veszi igénybe a táncos lábakat és a rekeszizmokat. Utánuk a rangidős, Pető Zsolt ( Lar't Pour Lar) nevével fémjelzett banda, a Satöbbi mondja el, hogy " A zsiráf még mindig szép!".

Március 19-én:
Szombaton este nyolc órától Világgödör. Máthé Gabi koreográfiájával, a "Szilánkos porszemek"-kel indul a program, amelyből kiderül, hogy mindenki eldöntheti, hogy milyen szerepet választ egy párkapcsolatban. Az előadást követően a Milk együttes indítja a koncertfolyamot, majd a jelen kiváló képviselője, a Hiperkarma ad helyzetjelentést.. Bércesi Robiék koncertje után a Mantra Porno zenél, majd reggelig Dj. Onoff zenéjére táncolhatnak az egybegyűltek.

Ferenczi Attila

2005. 03. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 03. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 05. 10:57
ez egy negy hülyeség. A ti hülyeségetek. Miért nem csináltok ingyen letöltést. Pl. jó zenéket.?????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Három nap a Gödörben cikk képei
Fesztivál - Három nap a Gödörben