Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Hooligans lemezbemutató (Archív)

Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)

Igen, Mi is ott voltunk a lemezbemutató koncerten! Elképesztő látvány, hibátlan hangosítás, csinibabák és rockerlányok előretolt sikolyfrontjával. A csapat sziporkázott, a közönség tombolt, a VIP részleg pedig elégedetten követte az eseményeket a tartószerkezet erkélyeiről.

A Hooligans kitett magáért: közel 2 órás, több felvonásos, metamorfózisos show-t produkáltak, tűzijátékkal, vetítéssel, jelmezekkel. Az új (amúgy nagyságrendekkel rockosabb) számokat fogadó kínosan rezignált süppedékből, Csipáék (meglepően) a Királylány, Legyen valami (mozgáÁÁS..) és Nézz Rám slágerek nyújtotta biztonságos úton, a „Nem baj majd ezt is megszokjátok” csipai jelmondat oltalmában távoztak.

Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)

A csilicsáré színpadra lépést, durrogó tűzijáték és 1000 decibeles női torokhang kísérte. A pár számos belépő után a Hooligans nyaralásán készített rövid montázst vetítették. A közönség második katarzisát egy frappáns színpad áthelyezés követte – pár perccel később egy kisebb emelvényen adtak némi rockosított jammelésből leckét a testenkívüli élményben részesült tömegnek.

Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)

Szempillantás alatt vissza a nagyszínpadra ahol… két lenge hölgy konfettiszórógép kezelésből elégtelenre vizsgázott (táncoslányokra ilyesmit te se bízz), a Hooligans visszabújt tetovált bőrébe, a csajok csípőjüket himbálva beolvadtak a díszletbe, a publikum pedig torkaszakdtából adott tanúbizonyságot tetőpontjára hágott elégedettségéről. Le a kalappal.

Remélhetőleg minden említett jelenethez találtok fotót, jó mazsolázást!

Ferenczi Attila

2005. 03. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 03. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 24. 8:36
A cikkíró néhol az az érzésem, nem tudta mivel kitölteni a helyet, elég megfoghatatlan dolgokat írt. A koncert tényleg látványos és jó volt, bár úgy éreztem, Csipának már akkor gondja lehetett a hangszálaival(jobbulást kívánok neki!) De a közönség időnként lapos volt.
Vendég 2005. 03. 24. 10:17
a látványelemek mijatt mondhatjuk csupán nagyszerűnak és kiemelkedőnek ez az estét,ugyanis ien szintű Hooligans koncertben még nem volt része a közönségnek...viszont emellé társulhatott volna hasonló színvonalú előadásmód is hangilag,bár akkor úgy néz ki,ez Csipán múlt és a hangszálain,amiről ugye nem tehet...sebaj,azér megérte rááldozni a szombat esténket a huligánokra,legalább megállapíthattuk,hogy mennyire különböző stílusú emberkék is érdejklődnak irántuk:-))
Vendég 2005. 03. 25. 9:50
média huligánok.trendi zenekar rossz énekessel bugyuta szővegekkel.ez kell a jo népnek!objektiv,átfogo, és igaz koncert beszámolot kéne irni.és hogy az előzenekarok bandánként 50 ezret fizettek a nagy sztár zenekarnak állitolag.ezt is le kell irni mert igy kerek.
Vendég 2005. 04. 07. 13:26
SZERETLEK CSIPA EZ NAGYON KOMOLY J.TAMI MINDSZENTRŐL

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hooligans lemezbemutató (Archív) cikk képei
Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)Hooligans - Hooligans lemezbemutató (Archív)