Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Palace Grand Opening Party

DJ Tiesto - Palace Grand Opening Party

Újra itt a nagybetűs TAVASZ és már sokan tudják, hogy alig pár hét, és május 14-én újra megnyitja kapuit a Palace Dance Club! Idén is a hagyományoknak megfelelően, egy kétnapos rendezvénnyel lepik meg az odalátogató fiatalokat. A nyitóbuli exkluzivitását növeli, hogy a Palace ebben az évben ünnepli fennállásának 15. évfordulóját, így a megszokottnál is nagyobb durranásra készül: a hazai Dj-szcéna legjobbjai mellett a világ elsőszámú Dj-je, Tiesto is tiszteletét teszi a party-n.

A Balaton-part legrégebbi és legjobb klubjának számító Palace ebben az évben ünnepli 15 éves jubileumát. Ennek köszönhetően a korábbi években megszokottaknál is nagyobb nevekkel indítja az idei szezont. A nyitóbulira pünkösd hétvégén kerül sor, május 14-15.-én a legrangosabb hazai Dj-k pörgetik a lemezjátszókat. A buli igazi meglepetésének a már több alkalommal is a világ legjobb DJ-jének megválasztott holland lemezlovas, DJ Tiesto szettje ígérkezik. Tiesto május 15-én vasárnap este lép a lemezjátszók mögé, ahol is a party előtt pár nappal megjelenő In Search of Sunrise 4. mixalbumának exkluzív lemezbemutatójával fogja megörvendeztetni rajongóit.

DJ Tiesto - Palace Grand Opening Party

De a line-up további szereplői is sok party-arcból váltanak ki kellemes, bizsergő érzést, Ha csak a mögöttünk álló nyarak átbulizott éjszakái jutnak eszünkbe, sorban villannak be a legnagyobb nevek…

- STERBINSZKY (H) exkluzív lemezbemutató party 14-én, warmup 15-én
- SHANE 54 (H) különleges LAPTOP DJ szett 15-én
- BUDAI (H) azok a csodálatos ‘Blue Night’-ok… 14-én
- NEWL (H) a progresszív stílus kedvelői pöröghetnek vele 15-én
- TOMMYBOY (H) aki ismeri zenéit, most is számíthat a 130%-os ritmusra… 15-én
- LAUER (H) a könnyű house ritmusok egyik hazai mestere… 14-én …és rezidens házigazdák: Toto Jr. és Lukácsi kényeztetik a zenére igényes füleket!

JEGYEK KIZÁRÓLAG ELŐVÉTELBEN KAPHATÓK:
http://palace.tiesto.hu , http://www.palace.hu

A rendezvény mondhatjuk úttörőként, több szempontból is igyekszik megszilárdítani a party-kultúra nálunk ez idáig sajnos ismeretlen alapjait: A rendezvény limitált, az új 30.000 Watt-nyi JBL hangrendszer, a gyorsított beléptetés, kizárólagos internetes jegyelővétel a sorban állások elkerülésére, holland MAGIK MUZIK Merchandise Shop és még rengeteg meglepetés várja a fiatalokat!

A nyitó bulival kapcsolatos minden információt megtalálhattok a Palace.hu internetes oldalon, de ha bármilyen kérdésed, észrevételed lenne, írj a palace@tiesto.hu vagy az info@palace.hu e-mail címekre, vagy hívd a nyitóbuli INFO vonalát a 06 70 310-5660-as számon.

Automata információ: 06 30 293 8029, mely számot tárcsázva telefonod billentyűinek segítségével 6 menüpont közül választhatsz és tudhatsz meg mindent, amit a Palace-ról ezen a nyáron tudni érdemes!

Szállásfoglalás: 06 30 322 0078t

fkriszta

2005. 04. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 07. 15:49
Szerintem szuper!!!!
Vendég 2005. 04. 08. 20:22
szerintem jó és érdekes.
Vendég 2005. 04. 10. 11:50
imádom
Vendég 2005. 04. 12. 9:48
ez jobb: http://celeronikus.srv.hu/celeronikus_-_the_fellowship_of_the_gabba.mp3

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Palace Grand Opening Party cikk képei
DJ Tiesto - Palace Grand Opening PartyDJ Tiesto - Palace Grand Opening Party