Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Sziget 2005: Megtelt!

Sziget - Sziget 2005: Megtelt!

A szombatihoz képest ugyan mérsékeltebb pénteki napon már lehetett érezni, hogy ha az idő ilyen jó marad, akkor nézőcsúcs is születhet a Sziget történetében. Bekövetkezett.

Akármelyik sátorhoz is érkezett a halandó ember fia, mindehol totális pörgés és ember áradat volt jellemző, fellépőktől függetlenül. A Hammerworld színpad és környékén sem lehetett egy gombostűt sem leejteni, sokan itt várakoztak az est fő produkciójára. A Pesti Est színpadon az Easy Life Natural-t néztük meg, majd a Nagyszínpadon hazánk legtöbbet játszó rockzenekarát, akik - véleményem szerint - kissé kedvtelenül nyomták le az idei év fesztivál bulijait. Az este fő szenzációja a Korn volt. A vivás Olivér állt ki a színpadra, és figyelmeztette az ott lévőket, hogy mindenki vigyázzon a mellette állóra, mert ennyi ember még nem állt a Nagyszínpad előtt. Negyed órás csúszást követően kezdett bele programjába a nu-metalnak stílus kétségtelen megteremtője. A hangzás és hangulat féktelen volt. Szaggattak a lehangolt gitárok! Elszabadultak a pozitív indulatok, mozgott az egész küzdőtér. Technikai hiba, vagy csak egyéni szoc. probléma lehetett, de kb. negyed órára megállt a show, amikor is kicsit kifújhattuk magunkat. Alig egy órányi tiszta játékidő után le is vonult az immár tizenéve várt zenekar.

Sziget - Sziget 2005: Megtelt!

A korábbi évek hajnali óráiban már meghittebb sétákat is lehetett tenni a Szigeten, de idén ez más volt. Hajnalban is tömött utca sorok, és a kialakított rock disco-kban, sátrakban tömörültek az emberek, és érezték jól egymást, magukat, egészen reggelig.

Gab

2005. 08. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 08. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 29. 9:12
gáz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2005: Megtelt! cikk képei
Sziget - Sziget 2005: Megtelt!Sziget - Sziget 2005: Megtelt!