Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Aerocafé – Events Hall

Events Hall - Aerocafé – Events Hall

Az Aerocafé sorozat tavaly a Millenárisból indult hosszú útjára. Sikerektől korántsem mentes állomásai során az elektronikus jazz és fúziós zene nemzetközi sztárjai látogatták meg. A minifesztivál kiharcolt státuszát, az igényességre való rendíthetetlen törekvésnek köszönheti. Ezt jelzi az mostani line–up is élén Roni Size-zal, MC Dynamittal, Doc Scott-tal és Stamina MC-vel.

Az Aerocafé keretein belül idelágotagó zenészek London és a világ nagy városainak klubbjainak állandó fellépői. Az elmúlt hónapokban többek közt Magyarországon járt a Mo’Horizons, Ez Rollers, Gotan Project, Krush, Richard Dorfmeister, a Tosca, a Storm, Nicola Conte, Dublex INC, és a Deladap is. A zseniálisan kiválasztott fellépők koncertjein eddig minden alkalommal teltház volt, így ezúttal az Aerocafé a Hajógyári-szigeten található Events Hall-ba költözik, és ezúttal a belépők számát is szigorúan korlátozzák.

Events Hall - Aerocafé – Events Hall

Időbontás

20:00 kapunyitás
20:30 Mesterházy & Pipedöme
22:30 Pozsi
00:00 Doc Scott & Stamina MC
02:00 Roni Size & MC Dynamite
04:00 Palotai

Az Events Hall megközelítése

A helyszín megközelíthető a BKV-val a Batthyány térről HÉV-vel. Leszállás az Árpád hídnál, onnan 200 méter gyalog a sziget 2-es számú hídja. A komplexum bejárata a HÉV-vel átellenes oldalon található. Az utolsó HÉV 22:30-kor indul. Utána taxival vagy a Róbert Károl körúton közlekedő éjszakai 901-es éjszakai járattal érhetők el a város további pontjai

Jegyárak

Jegyár elővételben: 3500 Ft
Jegyár a helyszínen 3990 Ft

Jegyelővétel: Tisza Cipőboltok
Deep Lemezbolt (VI. Aradi u. 22.)
Subvibe (V. Irányi u. 5.)
TEX Jegyirodák


Bővebben a fellépőkről

RONI SIZE utoljára két éve járt Budapesten, amikor a Szigeten adott teltházas, élő koncertet a WAN2 sátrában. A Szigetet az idei VOLT Fesztivál, és természetesen ugyancsak teltház követte. Sopronban legutóbb - a zord időjárás okán - 2 db tescós szatyorral a csukáján lépett színpadra. A bristoli srác a Full Cycle label egyik szülőatyja, neve és a drum and bass műfaj közé egyenlőségjel tehető, a legfontosabb a fontosak között és az egyenlők között is kétségtelenül az első!

MC DYNAMITE , Roni Size állandó tettestársa, nélküle szinte elképzelhetetlen a Mester fellépése, mint ahogy London legnevesebb fejei is gyakorta szerződtetik társukká a dinamikus ceremóniamestert. Nem véletlen, hiszen Dynamite a felelős azért, hogy a nagyérdemű egypillanatra se feledkezzen el a színpadi produkcióról, és folyamatosan bólogassanak a fejek .

DOC SCOTT ugyancsak "megjárta már" a VOLT-ot, méghozzá MC Justyc és egy Real Madrid mez társaságában. A �90-es évek óta egyetlen szabad hétvége sem szerepel a naptárjában, hiszen húzos funkkal átitatott szettjét szerte a világon önfeledt rajongók várják. '94-ben Goldieval közösen hozták tető alá a Metalheadz kiadót.

STAMINA MC azon kevesek közé tartozik, aki önállóan is "megállja a helyét", mi több: számos klubslágert elsősorban az ő nevéhez kötnek világszerte. Gondoljunk csak Barcelona elsőszámú imázsdalára, amellyel a rádiócafé 98.6-on gyakorta találkozhat a hallgatóság. A legtöbbször Marky oldalán lép fel, november 26-án azonban a hozzá hasonlóan pörgős Doc Scott társaságában lép fel az AEROCAFÉ színpadán.

PALOTAI, akit "Faterként" emleget a közönség, rendszeres résztvevője az AEROCAFÉ rendezvényeknek. Újat mondani róla nem lehet. Legyen szó klubról, partiról, vagy fesztiválról, Palotai az egyik elsőszámú "műsorszám", a hangulatfelelős...

MESTERHÁZY és PIPEDÖME először lép fel az AEROCAFÉ fedélzetén, de az általuk jegyzett "SYRUP" névre hallgató eseménysorozat igazi etalon a műfajfüggetlen, általuk "igényesnek" tartott zenét kedvelők körében. A veszprémi páros külön-külön játszott már Roni Size és LTJ Bukem társaságában is.

POZSI, elsősorban a szabadtéri, nyári szórakozóhelyek favoritja. Önmagát különösebben nem menedzseli, így csak a szakavatottak tudhatják róla, hogy Magyarországot többször képviselte már a londoni DMC-n, és több ezres lemezgyűjteményéből igazán eklektikus programot állít össze estéről-estére. Az AEROCAFÉ rezidensének mondható, hiszen valamennyi eseményen fellépett eddig.

BELÉPÉS CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Ferenczi Attila

2005. 11. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 11. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 19. 12:57
mennyire fogják nézni azt h 18 éves aluli vagyo ke vagysem?
Vendég 2005. 11. 25. 18:47
sztem nem nézik...f.a.sz tudja
Vendég 2006. 05. 21. 20:22
készült egy videó.a partyn.azt hol lehet meglookingolni??

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Aerocafé – Events Hall cikk képei
Events Hall - Aerocafé – Events HallEvents Hall - Aerocafé – Events Hall