Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Kíméletlen Root Reggae

A38 hajó - Kíméletlen Root Reggae

Egy olyan estén ahol a főszerepet a root-reggae az elrasztásított ska, és az elektronika kapja valószínűleg elsőre furán venné ki magát ha nem volna zenétől mámorosan ittas hallgatóközönség, ahol még Csernus Doktort és Torres Danit is viszontlátni, a 2/4 pedig ne volna mindig a helyén. Zsongott az A38 bendője.

A Mo Faya Strictly Roots Partynak nem csak a neve, de a hangulata is nehezen definiálható elsőre. A PASO igen kreatív módon (valószínűleg a tagjai megszállottságából adódóan) ezúttal a tradíciókhoz való visszanyúlás útját választották. A pengére kidolgozott root-ska számok stílusegyvelege húzós ritmikában öltött testet. A PASO kitett magáért, bebizonyították, hogy a pergős ska-n kívül mást is a saját képükre tudnak formálni.

A38 hajó - Kíméletlen Root Reggae

A közönség (melybe mint említettük Csernus Doktor és Torres Dani kaméleon módkára is bele kívánt olvadni, de éles-szemű riporterünk kiszúrta mindkét nevezetességet) nem csalódott, a felpörgés utén a LB27 és az őket követő downtempokkal megspékelt sound systemek hírén sem esett csorba – a lágyan táncra kelő hajó is követni látszott a súlyos ritmusok lökéseit.

A PASO által kiadott Budapest Ska Moods CD-k a legutóbbi hírek szerint mind elfogytak, ezért a csaapat utánnyomásra kényszerült, az előre megrendelt lemezek a napokban érkeznek. A Ska Moods-ot tartják a csapat első „igazi” nagylemezének.

Ferenczi Attila

2006. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kíméletlen Root Reggae cikk képei
A38 hajó - Kíméletlen Root ReggaeA38 hajó - Kíméletlen Root ReggaeA38 hajó - Kíméletlen Root ReggaeA38 hajó - Kíméletlen Root ReggaeA38 hajó - Kíméletlen Root ReggaeA38 hajó - Kíméletlen Root ReggaeA38 hajó - Kíméletlen Root Reggae