Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

NOKIA TRENDS - 2006. jún.10. - Műcsarnok

NOKIA TRENDS - NOKIA TRENDS - 2006. jún.10. - Műcsarnok

Június 10-én a mobilitást is kiemelő Nokia Trends zenei és multimédiás fesztivál veszi át az uralmat a budapesti Műcsarnok felett. A Nokia Trends magyarok ezreit hozza majd lázba ezen az emlékezetes éjszakán, ahol fellép többek között Tiga, Roisín Murphy, az Anima Sound System és Karányi.

"A Nokia Trends ismert művészeket visz el Európa hagyományos és különleges helyszíneire. Minden Nokia Trends ugyanarra a koncepcióra épül: új zene, új helyek, Magyarországon ez a Műcsarnok lesz" - mondta Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketing igazgatója. "A Nokia Trends a korábbi dél-amerikai és tavalyi berlini sikerek után nálunk is összehozza a fiatalokat, akik együtt élvezhetik kedvenc zenekaraik és DJ-ik produkcióit, ugyanakkor különleges élményeket szerezhetnek a mobilitás területéről is."

A Nokia Trends-en több zenei stílust képviselő művész lép színpadra, köztük hazánkba látogat Tiga, Timo Maas és Roisín Murphy, míg a hazai előadókat az Anima Sound System, Karányi, Varga Zsuzsa és a Stopsonic, valamint a CH.I.P képviseli a 110 éves Műcsarnokban.

A Nokia Trends 2004-ben indult Latin-Amerikából, ahol zenerajongók százezrei gyűltek össze a világ minden részéről. A tervek szerint az európai Nokia Trends fesztiválokon zenekedvelő fiatalok százezrei tombolnak majd Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Nagy-Britanniában és Olaszországban.

2006. 06. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 06. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

NOKIA TRENDS - 2006. jún.10. - Műcsarnok cikk képei
NOKIA TRENDS - NOKIA TRENDS - 2006. jún.10. - Műcsarnok