Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Roy és Ádám koncert a Művészetek Palotájában

Roy&Ádám - Roy és Ádám koncert a Művészetek Palotájában

A Roy & Ádám zenekar az év eleje óta trió felállásban! Na nem azért, mert addigi basszusgitárosuk, Kontor Tamás a Megasztár 3 döntőse lett. Igaz, Tamás távozott, így Roy régi álma, hogy bassszusgitározva énekel, zöld utat kapott az élettől. Már számos fellépés bizonyította, jól döntött a sors.

Azóta a zenekar új lendülettel, mégjobb hangulatban mutatja be dalait. A Black-Out zenekarból már jól ismert dobossal, Csányi Zolival kiegészülve turnéznak országszerte. A Roy&Ádám zenekar tagjai Kohánszky Roy és Nagy Ádám 8 éve robbantak be a magyar könnyűzenei életbe, pályájuk azóta is töretlen. Rengeteg sláger fűződik a nevükhöz többek között a „Csapból is én folyok”, „Trambulin” a „Feketén a hófehér”, a "Csak 1 pillanat" és még megannyi sikerdal. „Most jövünk mi!” című albumukért az „Év hangfelvétele”, a „Tartsd életben” című lemezért pedig az „Év modern rock albuma” kategóriában Arany-Zsiráf díjat vehettek át.

A zenekar ez alkalommal a Művészetek Palotájában egy különleges, kétfelvonásos nagykoncerttel lepi meg közönségét. Az első felvonásban akusztikus hangszerekkel, a másodikban vérpesdítő, igazi rockmuzsikával káprásztatják el a nagyérdeműt. Természetesen a sztárvendégek sem hiányozhatnak, így Szakcsi-Lakatos béla világhírű jazz zongoraművész, Ágoston Béla népzenész, Horváth Kornél ütőhangszeres, valamint Bársony Bálint, Havas Lajos, Katona Gergő fúvosok szinesesítik a 2 órás koncertet.

buli időpontja: november 16. este 8 óra

Jónap Tamás

2006. 11. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 26. 20:36
fvvfszar

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Roy és Ádám koncert a Művészetek Palotájában cikk képei
Roy&Ádám - Roy és Ádám koncert a Művészetek Palotájában