Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Nagyszabású U2 est a Gödörben!

Station - Nagyszabású U2 est a Gödörben!

A U2 zenekar egyik lelkes hazai helytartója, a Station zenekar ismét U2 Estet szervez: a Gödörben megrendezésre kerülő eseményen a Station-ön kívül számos U2 rajongó zenészbarát is fellép: Jamie Winchester, Roy, Napocska az Eleven Holdból, Benkő László, valamint Rúzsa Magdi.

A U2 körül mindig történik valami, és hosszú pályafutásuknak köszönhetően sok mindennek lehet évfordulója, így nem nehéz apropót találni ahhoz, hogy egy különleges rendezvény szerveződjön köréjük. Idén például 20 éves a legendás The Joshua Tree album, és a napokban lovaggá ütötték Bono-t, a zenekar frontemberét. Mégis azt gondoljuk, ilyen apropó nélkül is sokakat fog megmozgatni az alábbi rendezvény:

Station - Nagyszabású U2 est a Gödörben!

A közel 10 éves Station zenekar lelkes és hűséges hazai helytartója a U2-nak, hiszen koncertjeiken - saját dalaik mellett - több U2 feldolgozást is játszanak, nagy sikerrel. Most azonban - már második alkalommal - egy teljes estét csak a U2 daloknak szentelnek. Ehhez hívtak segítségül több ismert magyar zenészt, akik örömmel fogadták el felkérésüket, hiszen mindannyiuk életében nagyszerepet tölt be a U2 zenéje.

Jamie Winchester például ugyanúgy ír származású, és gyerekkora óta követi a zenekar pályafutását, mondhatni: miattuk kezdett el zenélni.

Papp Szabinál, a Supernem frontemberénél nincs olyan házibuli, ahol a Sunday Bloody Sundayt ne kellene vigyázzba állva végighallgatni. De Roy-ról (Roy és Ádám Trió) is köztudott, hogy nagy U2 kedvelő.

Zselenszky (Nap - az Eleven Hold formtembere) költői estjein szintén sok U2-val fűszerezi műsorát. Ő és Jamie Winchester egyébkét már fellépett a Station-nel egy egészestés U2-s rendezvényen is.

Benkő László pedig, az Omega "nagy öregje" nézőként is rendszeresen részt vesz a Station koncertjein, és támogatja a fiúkat!

Az igazi meglepetés pedig Rúzsa Magdi fellépése lesz a hazai U2 rajongóknak, ahogy szívvel-lélekkel énekli majd az ír zenekar balladáit.

Várnak tehát mindenkit április 10-én este 21 órára a Gödör Klubba, egy nagy közös U2 éneklésre!

2007. 04. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nagyszabású U2 est a Gödörben! cikk képei
Station - Nagyszabású U2 est a Gödörben!Station - Nagyszabású U2 est a Gödörben!