Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Hegyalja második napja

Fesztivál - Hegyalja második napja

Reggeli órákban még szerencsénkre volt pár felhő az égen, ami miatt tudtunk picit alukálni, de túlzásba nem vittük, ugyanis a nap kisütött, és irdatlan kánikula vette kezdetét. Eközben a krisnások megetettek minket valami zöld színű vega kajával, de igazából már mindegy is volt, a lényeg a meleg táp jutott a gyomrunkba....

A napon való józanodást, fövést, pácolódást egy jó zuhany követett, és ismételt alkoholfogyasztás. Esetleg el lehetett látogatni a civil sátrakba, ahol lehet különböző ügyességi játékokat játszani, előadásokat hallgatni, kézműveskedni... A városban lehetett lángosozni, vásárolgatni, helyi pincékben borozgatni, Tisza parton ücsörögni, vagy akár a strandon pilledni. Nap közben rekord mennyiségű ember látogatott a helyszínre, ami az esti fellépőknek volt inkább köszönhető. A nagyszínpadon elsőként Jamie Winchester és Hrutka Róbert zenélt. Ez még délután 4 körül volt, amikor nagyon sokan még csak pislogni sem bírtak, ezért nem ez volt a leglátogatottabb program. Őket a Neck Sprain követte amire talán kicsivel már többen érkeztek. Ossianra már a kemping jó része kíváncsi volt, már csak azért is, mert nem juthat mindenkinek hely az első sorokban a Sepulturára. Érdemes volt idejében jól elhelyezkedni, ugyanis irtó sokan akartak elférni ezen az irtó pici nagyszínpadon. A brazil metál zenekar a szívét lelkét beledobta a koncertbe a közönség legnagyobb örömére. Az egyetlen gond csupán az volt, hogy nagyon keveset játszottak. De amint tudjuk a minőség a fontosabb nem a mennyiség! A Kispál megint hozta a formáját IGEN JÓ muzsikát húzott az emberek talpa. Akik VOLT fesztiválról egyenesen ide jöttek Hegyaljára, azoknak nem volt túl nagy meglepetés amit Lovasiék nyújtottak, hiszen ugyan azokat a számokat játszották végig, kb ugyan abban a sorrendben. Viszont most az utolsók voltak a színpadon, ezért ráhúzhattak még pár számot.
Nagy meglepetést volt, hogy kora délután ellátogatott hozzánk Sebestyén Balázs, aki egy vicces kis Balázs show-t rögtönzött. Mindezt a Café sátorban tette, ahol később Tátrai & Szűcs Latin duo adott zseniális gitárkoncertet. Ugyanitt volt a Colorstar is, ami egészen komoly konkurenciája volt az ugyanekkor játszó Kispálnak. A telt ház felirat most is kikerült a sátor tetejére. Rendkívül sokan érdeklődtek az utánuk következő Banco de Gaia iránt is. A londoni ethno-trance guru új Farewell To Ferengistan című albumát mutatta be, ami azért nem okozott mindenki számára olyan nagy örömöt. A Pepsi Max színpadnál a Ludditák táncoltatták meg a már kora este bulizni vágyókat, később a Supernem koncerten lézengtek páran, akik nem szeretik a Sepulturát, vagy épp annyira fanatikus rajongók. Őket a rockbandának csúfolt Hooligans követett igen csekély közönség előtt.
A DeWalt sátorban a szokásos zúzda ment egész nap, bármerre néz az ember mindenütt hosszú fekete haj, zenekaros fekete póló, acélbetétes bakancs, 3 ujj a levegőben.
A következő napra is várunk néhány fergeteges fellépőt, mint mondjuk a Bloodhound Gang, vagy Pendulum... Komoly éjszakának nézünk megint elébe, de ennek így is kell lennie! Ez lesz az uccsó este, aztán megint vagy egy évig várnunk kell, de most még ami a csövön kifér!!

Fesztivál - Hegyalja második napja

by: Bártfai Zsófi, Rusznyák Marcell Artúr

Ferenczi Attila

2007. 07. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2007. 07. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hegyalja második napja cikk képei
Fesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napjaFesztivál - Hegyalja második napja