Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Barkácsklub élőben

Varga Zsuzsa - Barkácsklub élőben

Nemrég megjelent albumához Varga Zsuzsa újrafazonírozta zenekarát, bezsebelt egy COMET-díjat az „Év Klipjé”-ért és turnéra indult. Már épp itt volt az ideje, hogy ezt egy igazi nagy lemezbemutató-koncerttel fejelje meg Budapesten is. Az ingyenes bulin vendégzenészekkel, komoly látvánnyal, szemtelen szövegekkel, senkivel össze nem téveszthető hangzással és persze az összes új számmal a már nem sokáig működő Kultiban mutatják be a „Barkácsklub lányoknak”-ot november 24-én, nem csak lányoknak!

Ma már talán senkinek nem kell bemutatni Varga Zsuzsát. Mindenki tudja, hogy a „Régi nyár” tényleg rég volt, s azóta Zsuzsa sokoldalú, elektronikával és durva gitárokkal egyaránt kísérletezni szerető, igazi „self-made” előadóvá és nem mindennapi szerzővé vált. Az egyik legenergikusabb popelőadó hírében álló énekesnő különleges klipjeivel állandó szereplője a VivaTV-nek és egyik kedvence az új, magyar MTV-nek is.

Varga Zsuzsa - Barkácsklub élőben

Az új anyag, a „Barkácsklub lányoknak” elszakad a „Szívadóvevő” kedves világától; zúzós és közhelymentes, szemtelen szövegekkel tarkított szerzői album, igazi mai „rokkendroll” lemez, melyet Zsuzsa gitárosával, Kovács Petivel írt. Ráadásul sok olyan kiválósággal is találkozhat a hallgató, mint a Pannonia Allstars Ska Ochestra fúvósbrigádja vagy a híres jazz-fenomén, Grencsó István, Szirtes Edina „Mókus” a Fabula Rasa-ból, sőt, még Zsuzsa is gitárt vagy épp szájharmonikát ragadott.

Az anyag producerei az énekesnő mellett az animás Németh Gergely és Prieger Zsolt, az Easy Life Naturalból megismert Győrffy Gyula, de egy track erejéig Zsuzsa közösködött a Collins-Benham DJ-párossal is. „A lányok másra várnak” és a „Be infected” című klipek után pedig hamarosan itt a legújabb videó. Addig is: megnyílt a „Barkácsklub lányoknak”!

2007. 11. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 11. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Barkácsklub élőben cikk képei
Varga Zsuzsa - Barkácsklub élőbenVarga Zsuzsa - Barkácsklub élőben