Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Jack Black magyarhangja koncertet ad

Kálloy Molnár Péter - Jack Black magyarhangja koncertet ad

A színész-rendező- költő-előadó ismerői jól tudják, Kálloy Molnár Péter számos dalt is jegyez, melyek közül több szövege helyet kapott már verseskötetei egyikében. Első szerzői albuma február 25-én jelenik meg, ám az igazán kíváncsiak egy nappal korábban megismerhetik A nő után feliratú nagylemez dalait – ráadásul – egészen stílusos formában!

Február 24-én, 19 órakor a Thália Színházban tartja lemezbemutató koncertjét Jack Black, Ben Stiller és Martin Lawrence jól bejáratott szinkronhangja, Kálloy Molnár Péter, aki egy egészen sokszínű, felejthetetlen programmal készül, melynek segítségével nagyon is jó képet kaphatunk arról az alkotóról, akit szerencsére most már egyre kevesebben akarnak mindenáron kizárólag egyik vagy másik művészeti ágba beskatulyázni.

Egy színész, aki énekel (is). Magyarországon sem ismeretlen fogalom a színészlemez, sőt egy időben kifejezetten nagy divat volt. – Én nem érzem színészlemeznek ezt az albumot, s magamat sem tartom kizárólag színésznek. A lemezen nem kapott helyet a színészvilág, egy pop-rock korongot akartam készíteni – mondja Kálloy Molnár Péter, aki ezúttal kivételesen saját magát adja a világot jelentő deszkákon, s akit Jamie Winchester és Hrutka Róbert csapata kísér majd. Igaz, az est főszereplője sem marad hangszer nélkül – bár a gitárhoz évtizedes barátság köti, azért bevallja; egy picit jobban izgul, mint egy színdarab premierjénél. Péter elárulja, hogy bár maga írta az elgondolkodtató és olykor sajátos humorról egyaránt tanúbizonyságot tévő szerzemények szövegeit, gyorsan hozzáteszi: – Ezek ugyan nem versek, de olykor verses igényességgel bírnak. Igaz, hiába az én fejemből pattantak ki, ettől függetlenül be kellett magolnom azokat.

A vendégművészek nem csupán hangzatos nevükért kaptak meghívást: a csodás hangú Jónás Andi duett-partnerként lép színpadra, a Kútfejek című Kálloy Molnár-mozi főcímdalát jegyző Bon-Bon együttesből ismert Szolnoki Péter új oldaláról mutatkozik majd be, de kapunk sajátos hangvételű versblokkot meg táncprodukciót is – utóbbiért a neves mozgáskoreográfust, Gyöngyösi Tamást illeti dicséret. A két kolléga és jó barát, Kálid Artúr, illetve Gáspár András segítségével pedig – részben – megelevenedik az évek óta telt házzal futó S.hakespeare Ö.sszes R.övidítve és a G.örögök Ö.sszes R.egéi és CS.elekedetei!

A február 24-i Thália Színházbeli előadás egyébként nem csak lemezbemutató, de turnéindító is, melynek második állomására, Székesfehérvárra, április 5-én érkezik Kálloy Molnár Péter és baráti társasága.

Balajti Péter

2008. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2008. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 25. 10:33
Öszintén, mért így kell reklámozni valakitm, hogy ennek meg annak a magyarhangja koncerter ad? elég siralas szerintem.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jack Black magyarhangja koncertet ad cikk képei
Kálloy Molnár Péter - Jack Black magyarhangja koncertet ad