Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Az angol m people egykori énekesnője az Arena Plazában adott mini-koncertet

M People - Az angol m people egykori énekesnője az Arena Plazában adott mini-koncertet

Heather Small rajongókkal telt meg tegnap este az Arena Plaza az énekesnő első hazai koncertjén. A mára sikeres szólóénekesnő angliai turnéját egyetlen magyarországi koncertre megszakítva, mindössze 2 napra látogatott Budapestre, hogy a bevásárlóközpontok történetében elsőként adjon koncertet plázában.

Az alig 50 perces – ami rövid volt de felejthetetlen - fellépésen a 90-es évek egyik legnépszerűbb angol popzenekarának, az m people legismertebb slágereivel és saját szerzeményeivel kápráztatta el a közönséget. Az előzenekarként fellépő Roy&Ádám duó produkciója után a lelkes publikum együtt énekelte a legismertebb dalokat az énekesnővel.

A nyitó dal (Proud) és az ismert slágerek (Search For The Hero, Angel Street, How Can I Love You More?..stb) után az est fénypontjaként Heather Small elénekelte az m people zenekar leghíresebb számát, a ’”Movin’ On Up”-ot. Az énekesnő jelenleg Angliában koncertezik, turnéját egyetlen budapesti koncert erejéig szakította meg, így mindössze 2 napot töltött Magyarországon.

Nagyon köszönöm Budapestnek ezt a csodálatos fogadtatást. Óriási érzés volt hallani, hogy az Arena Plazában összegyűlt fantasztikus tömeg velünk együtt énekli slágereinket. Csodálatos napokat töltöttem el a varázslatos Budapesten” – mondta a koncert után az énekesnő.

Jónap Tamás

2009. 05. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 05. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 05. 06. 13:52
Nagyon tetszett! Profi szervezés, remek fellépő! Grat Heather, grat Arena!
Vendég 2009. 05. 06. 15:54
kedves tamás! hogy lehet olyat írni egy cikkben, hogy tegnap este? ez alapvető hiba kérem szépen, ugyanis ha két vagy három, vagy ne adj isten még több nap múlva olvassák, már nem igaz!!! dátumot kérünk szépen legközelebb! yelnats :))))
mama 2015. 08. 26. 8:48
Tetszik!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az angol m people egykori énekesnője az Arena Plazában adott mini-koncertet cikk képei
M People - Az angol m people egykori énekesnője az Arena Plazában adott mini-koncertet