Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Ismét hasít a Zöld Pardon!

Zöld Pardon - Ismét hasít a Zöld Pardon!

Freq Nasty, Zagar, Kowalsky meg a Vega, Supernem, Neo, Korai Öröm, Besh O Drom, Irie Maffia, Hrutka Róbert, Barabás Lőrinc, Kispál. Vagyis igazi zenei csemege, amit a ZP kínál júniusban!

Elképesztő programot állított össze a ZP erre a hónapra. 7-én egyből ott a népszerű, és méltán híres-neves elektro-banda, a Zagar. Aztán jön a zsivány-pop megalkotója, a Kowalsky meg a Vega, akik nemrég arattak sikert PeCsa-beli nagykoncertjükkel. A sor a punk-rockot játszó Supernemmel folytatódik, majd jön Neo, akit szintén nem kell bemutatni. 13-án a hazai underground atyja, az ambient-psychedelik-world stílus egyik legnagyobbja, a Korai Öröm fog lüktetni a nagy kertben, másnap pedig a gipsy műfaj egyik legnagyobb képviselője, a szintén híres Besh O Drom fog zenélni.

Zöld Pardon - Ismét hasít a Zöld Pardon!

17-én egy külföldi sztár, a reggae-dub stílust toló Freq Nasty lép a ZP színpadára. Róla annyit érdemes tudni, aki nem ismerné, hogy jócskán kivette a részét a kilencvenes évek breakbeat forradalmából, az utóbbi pár évben pedig visszatérőben van a gyökereihez, jóllehet a súlyos basszusoktól és komplex ütemektől nem szakadt el. Ennek fültanúi lehetünk a Fabriclive 42-n is, ami Freq Nasty első DJ mixe két év után: a hangulata alapján akár mash-up szettnek is tekinthetjük a huszonnégy számból álló futamot, amiben a kőkemény dubstepek, súlyos dubok és a rá jellemző breakbeatek mellett találhatunk egy kevés hiphopot és technót is. Aztán 21-én az Irie Maffia lép színpadra, utána pedig a Jamie-Hrutka csapatból kiszállt Hrutka Robi fogja bemutatni új szólóprojectjét a közönségnek. 28-án folytatódik az elektro-hip-hop-jazz, melyet aznap este Barabás Lőrinc Eklektric-je fog képviselni. A rétegzenei sorozat utolsó fellépőjeként az itthoni alternatív zene megteremtője, a jó öreg pécsi Kispál és a Borz fog szíveket szólítani a hónap végén, 29-én.

A műsor tehát dátumszerűen:

Június 7-én Zagar
Június 8-án Kowalsky meg a Vega
Június 11-én Supernem
Június 12-én Neo
Június 13-án Korai Öröm
Június 14-én Besh O Drom
Június 17-én Freq Nasty
Június 21-én Irie Maffia
Június 22-én Hrutka Róbert és csapata
Június 28-án Barabás Lőrinc Eklektric
Június 29-én Kispál és Borz

stanley

2009. 06. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 06. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 18. 12:10
semmi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét hasít a Zöld Pardon! cikk képei
Zöld Pardon - Ismét hasít a Zöld Pardon!Zöld Pardon - Ismét hasít a Zöld Pardon!