Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncert

Magna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncert

Nem csalódott, aki jegyet váltott a csapat 10 éves, lemezbemutatóval egybekötött jubileumi koncertjére, melyet a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadján rendeztek. A mintegy háromezer ember, kígyózó sorokban, türelmesen várta a kapunyitást, az eső sem esett, így minden adva volt a jó bulihoz. Képeink magukért beszélnek!

Fergeteges ováció fogadta a zenekart, miközben az első számmal elkezdődött a két órás koncert. Az új számok bemutatása mellett nem hagyhatták ki a régi slágereket sem, e nélkül nem lett volna teljes a paletta, a közönség is nagyon várta ezeket. Hab volt a tortán, hogy néhány szám erejéig beszállt a buliba a Tankcsapdás Lukács Laci, elindítva a nézőtéren a tombolást és megspékelte egy igazi csemegével az előadást. Kara Misa, nemrég született kislányának írt megható dalát énekelte el, a basszusgitárt Mező Misi vette át tőle. A koncert végén fellépett még a tangóharmonikás Márió, kiegészítve a kíséretet adó három tagú rézfúvós és négytagú vonós szekciót. Az utolsónak előadott Vidéki sanzont, a közönség, a zenekarral együtt énekelte végig. Ráadás, a rajongók bánatára nem volt, -a csendrendelet miatt- viszont ez a két óra remek élmény volt, ami emlékezetes marad.

Magna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncert

A jubileumi tortát a színpadon képletesen felvágó Mező Misi elmondta, reméli, 10 év múlva ugyanígy bulizhatnak rajongóikkal, a 20. évfordulón!

A nem mindennapi partyról DVD is készül, amely várhatóan télen kerül a boltokba!

Fotók: Dudás Ernő

Jónap Tamás

2009. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 06. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncert cikk képei
Magna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncertMagna Cum Laude - Fergeteges Magna Cum Laude szülinapi koncert