Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Remek hangulat volt a Kapcsolat koncerten

Simply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncerten

A Simply Red szombat este fél 8-kor lépett színpadra, előtte 6-tól Király Viktor kápráztatta el a közönséget. Az időjárás ismét kedvezett a szenzációs zenei csemegének, ahol Viktor Lindával is énekelt néhány duettet és ismert dalokkal szórakoztatta a több ezres tömeget.

Király Viktor után jött Mick Hucknall és Simply Red, aki ezt megelőzően egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy jövőre a csapat véglegesen feloszlik. Ezt követően megdöbbenten és mély megrendüléssel nyilatkozott Jacko haláláról.
A tájékoztatón kitért arra, hogy sokáig focizott (egy sérülés óta ma már nemigen teszi), imád pecázni (fogott tízkilós halat is), és több mint tíz éve golfozni is megszeretett, miután új háza egy golfpálya területén belül van.
A Kapcsolat koncertet szervező T-Mobile vezetőjétől az Aranycsapat tagjai, így Puskás által aláírt futball-labdákat és DVD-n az Évszázad mérkőzését, a 6:3-at kapta ajándékba.

Simply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncerten

A mostani turné, így a budapesti fellépés is, a legnagyobb slágerek - Something Got Me Started, Stars, Thrill Me, Say You Love Me, Sunrise - jegyében zajlott. További élménybeszámoló helyett „meséljenek” képeink!

Fotók: Dudás Ernő

Jónap Tamás

2009. 06. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 06. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Remek hangulat volt a Kapcsolat koncerten cikk képei
Simply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncertenSimply Red - Remek hangulat volt a <b>Kapcsolat</b> koncerten