Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

A legjobb hétvégi koncertek Budapesten!

Koncert - A legjobb hétvégi koncertek Budapesten!

Akiket hallhatunk a hétvégén: PASO, Dermot, Mátyás Attila, Babos Project, Roby Lakatos, és egy rendhagyó, vadonatúj Gasztrobalett előadás Ladányi Andreával.

Október 30-án, pénteken az A38 hajón a PASO lemezbemutatója előtti utolsó koncertjét látogathatjuk meg, amelyen már kivillan egy-két új szám is, emellett bemutatkozik Gál Csaba Boogie vadiúj zenekara. Dermot és barátai finom jazz-t tolnak laza groove-okkal. A harsonás Élő Mártont sokan ismerhetik az Irie Maffiából és a Barabás Lőrinc Eklektric-ből. A harmadik ajánlatunk aznapra a Mátyás Attila Band koncertje, amelyet a Rocktogonban élvezhetnek a rock rajongói. Végül pedig egy jazz-kedvelőknek szóló, izgalmasan hangzó szaxofontrió játszik a FUGA Kulturális Központban. A három nagyszerű muzsikus Borbély Mihály, Csepregi Gyula és Dresch Mihály.

Koncert - A legjobb hétvégi koncertek Budapesten!

Október 31-én, szombaton fellép a neves Benkó Dixieland Band az Alcatrazban, a Babos Project Special a Columbus Hajón, és a Roby Lakatos Ensemble a Thália Színházban.

November 1-jén, vasárnap pedig egy nagyon rendkívüli, Gasztrobalett névre hallgató előadást láthatunk a Bárka Színház Vívótermében. Ladányi Andrea új előadása kortárs táncra, élő zenére és énekre épül, a zene Haydn zenéjének újragondolása. Az érzékek vacsorája, azaz a Gasztrobalett úgynevezett degusztációs vacsora alatt játszódik, a létrehozók célja az érzékelés lehetőségeinek kitágítása a vizualitás, az akusztikus hatások, a mozgás és a művészi képek segítségével. Az est az észlelés átjáróit keresi: mit jelent például a hűvös vagy a forró a táncban, a zenében, a gasztronómiában?

Borlai Gergő dobos így írt fórumán a különleges produkcióról: "A Gasztrobalett egy új előadás lesz Ladányi Andreával, Kaltenecker Zsolttal, Vida Gáborral, Fejes Kittyvel és Kovács Martinával. Nagyon abszurd és izgalmas előadás lesz szerintem!"

stanley

2009. 10. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 10. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 08. 18:19
Arra szakosodtunk, hogy a hozzánk betévedő kedves vendégek kiszáradás, és éhen halása ellen felvegyük a harcot, megfelelő zenei élménny segítségével. Egységünk technikailag minden elvárást kielégít, munkatársaink kedvesek, pizzáink finomak, a megközelíthetőség egyszerü. Fellépési lehetőség hétköznap, és hétvégén a Pogo Locoban!!! Várjuk azok a zenekarok jelentkezését, akik zenei tehetségükkel hatalmas embertömegek megmozgatására képesek. :) Vállaljuk zártkörü rendezvények szervezését, lebonyolítását. Koncertszervező: Nagy Lajos 0620/590-6408 Cím: XIX. kerület, Teleki u. 66. e-mail: info@pogoloco.hu
csigahal 2010. 01. 31. 22:45
Szabó Leslie koncert a City Pubban! 2010. február 6. szombat 20:30 A koncert ingyenes! Cím: City Pub VII. Almássy tér 10. 06 70 202 30 64 www.city-pub.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A legjobb hétvégi koncertek Budapesten! cikk képei
Koncert - A legjobb hétvégi koncertek Budapesten!Koncert - A legjobb hétvégi koncertek Budapesten!