Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Elton „Rocket Man” John virtuóz showja

Elton John - Elton „Rocket Man” John virtuóz showja

A világsztárt senkinek sem kell bemutatni. Fergeteges koncertet adott a Sportarénában, kevés ismert slágerrel, viszont ettől még majd két és fél óra zenei orgazmust élhettünk át.

A koncert különlegességét Sír Elton remek zongorajátéka adta, persze nem hanyagolható el együttese közreműködése sem. Egy ilyen élő koncerten a dalok és Elton hangja egy szuper zenei showt ad a nézőnek. Említettem, hogy kevés ismert dal (pl: The Rocket Man, Candle In The Wind, Crodile Rock, Sacrifice, Your Song, Don’t Let The Sun Go Down On Me..stb), szerepelt a repertoárban, nos negatívumról egyáltalán nem beszélhetünk. Sőt! A koncert felénél a közönség egy része már állva tapsolt a küzdőtéren, ami kicsit nehéz volt mivel a rendezvényt eleve üllő nézőközönségre tervezték. A biztonságiak még segítettek is a táncolni vágyóknak.

Elton John - Elton „Rocket Man” John virtuóz showja

Elton John tehát egy remek – nyugodtan mondhatom, hogy telt házas- bulival ajándékozott meg minket (generációk találkozása is volt ez), együttese még emelte a kellemes este színvonalát.

Fotó:Dudás Ernő

2010. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton „Rocket Man” John virtuóz showja cikk képei
Elton John - Elton „Rocket Man” John virtuóz showjaElton John - Elton „Rocket Man” John virtuóz showjaElton John - Elton „Rocket Man” John virtuóz showjaElton John - Elton „Rocket Man” John virtuóz showja