Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

A harmadik nap legnagyobb durranása a Thirty Seconds to Mars

30 Seconds to Mars - A harmadik nap legnagyobb durranása a Thirty Seconds to Mars

Igazi hollywood-i produkcióra sikeredett a Thirty Seconds to Mars előadása. Az idei Sziget egyik leginkább várt koncertjét adta a los angeles-i zenekar.

Sziget

A fesztivál eddigi egyik legátütőbb erejű bulijához minden adott volt: bombasztikus hangzás, fantasztikus fényeffektek, kitűnő zenészek és persze a visítozó rajongók tömegei.

Szinte minden slágerük elhangzott a korábbi Beautiful Lie albumukról köztük a címadó dal és a The Kill, legfrissebb korongjukról pedig olyan nóták szerepeltek a repertoáron mint a This is War és a Kings and Queens.

A zenekar Magyarországon talán még nem hágott a népszerűség olyan csúcsára mint Amerikában, ezért Jared az énekes, gitáros, szövegíró - aki mellesleg hollywoodi színész is -, mindent elkövetett hogy magára vonja a közönség figyelmét. Igyekezetét hogy a hallgatóságot együttműködésre bírja többé-kevésbé siker koronázta.

Az akkusztikus blokk nagyon jól sült el. Az előadás egyik legklasszabb pillanata volt amikor a dobos Shannon Leto bebizonyította, hogy nem csak a dobokat püföli frankón, de gitározni is kiválóan tud.

A koncert befejező szertartásaként - ahogy a világkörüli turné minden állomásán - a zenekar frontembere egy csapat rajongót hívott fel a színpadra, hogy a finálénak ők is főszereplői lehessenek.

hali

2010. 08. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A harmadik nap legnagyobb durranása a Thirty Seconds to Mars cikk képei
30 Seconds to Mars - A harmadik nap legnagyobb durranása a Thirty Seconds to Mars