Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros!

Seal - Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros!

A világsztár már többször bizonyította, hogy a legjobb r&b előadó, koncertjei mindig teltházasak, akárcsak legutóbbi fellépése. Az X-Faktorból megismert Veca pedig kellőképpen megteremtette a jó hangulat alapjait.

A zenei alapozásról Janicsák Veca, mintegy harminc perces gitár és hegedű kísérettel előadott műsora gondoskodott. Az énekesnő ismert slágerek előadásában már otthonosan mozgott a Sportarénában (lásd: X-Faktor koncert). A kellő hangulatot megteremtő show után érkezett a színpadra Seal, mint egy energia bomba. Élmény volt élőben hallani az ismert slágereket (If I’m Any Closer, Loaded, The Beginning, Killer, Soul Medley, Love’s Divine, My Vision, Kiss from a Rose, Crazy, Amazing, Secret, Silence) és látni a profin felépített előadásmódját.

Seal - Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros!

Vecával együtt a koncert így még fantasztikusabb volt és igazán jó párost alkottak, még ha külön-külön is élvezhettük őket.

Fotó: Dudás Ernő

2011. 07. 05. 8:37

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros! cikk képei
Seal - Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros!Seal - Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros!Seal - Seal és Janicsák Veca nagyszerű páros!