Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Három És

Bibliográfia - Három És

Báró Szarvas József, igazi úri család sarja, a lóversenyek és a nők megszállottja. A versenyeken sosem nyer, sőt saját Bimbó nevű lova, a nyeretlen hároméves herélt csődör, mindig utolsóként ér célba. Szeret veszélyesen élni, de szívesen hódol az angol krikettnek és a golfnak is. Nagy nőcsábász hírében áll.

Gróf P. László Mihály, szenvedélyes pókerjátékos, ami nincs túl jó hatással a családi vagyonra, hiszen ő sem nyer soha. Romantikus alkat, ezért könnyen leveszi a nőket a lábukról, de megtartani már nincs türelme őket. Kicsit sántít, mert egy párbajban megsebesült, ezért sétapálcával jár. Kedveli a vívást és a sportlövészetet.

tovább »



Vitéz Zsédenfalvy Ödemér, volt Magyar Király Főhadnagy szintén a szerencsjáték megszállottja, a roulette és a casino-k megrendíthetetlen híve. A katonaságból leszerelték, mert eladta a laaktana készleteit, hogy kedvenc szenvedélyének hódolhasson. Kedveli a finom szivarokat és a kocsikat.





A szerencsejáték és az éjszakai élet tartja össze a nemesi élet három fekete bárányát, akik miután beutazták a fél világot és már szinte mindent kipróbáltak, úgy döntöttek végső elkeseredésükben, hogy mint sok más hazai előadó, megpróbálkoznak az énekléssel is...

De mivel saját ötletük nem volt, német kollégájuk, Max Raabe tanácsára feldolgozásokat énekelnek. Hogy milyen is, amikor három, szinte minden pénzét eljátszott nemes, korunk slágereit az 1920-as évek divatjával és zenei világával fűszerezve énekelni kezdi?! Szem nem marad szárazon...

« bezár

Diszkográfia - Három És

Na és...