Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Diana d'Rouz

Bibliográfia - Diana d'Rouz

100%-ig nő, furfangos és gyengéd. A kemény, energikusan pumpáló techno zenéje fokozatosan vezeti a tömeget a "végső" extázis felé... Az ismertté válása aznap kezdődött, amikor kapcsolatba került a dance szcénával. Ez változtatta őt partyzóvá es bekerült a "vad" éjszakai életbe.
Amszterdamban kezdte hat évvel ezelőtt, innen Ibizára, a "zenei paradicsom" szigetére ment játszani. Diana vasárnaponként rezidens lett az 5km nevű klubban, szintén játszott a Pachaban a Zenith-Parties rendezvényeken, illetve szombatonként rezidens DJ volt az Amnesia -klubban, a Safari la Luna partykon. Azon túl, hogy minden nyáron visszalátogatott ide, úgy döntött, hogy hazatér Lengyelországba, ahol a zenei és clubbing -szcéna viszonylag friss talajon mozgott és kezdett feléledni. Neki pont erre volt szüksége...

tovább »


Beindított egy saját ügynökséget (Flying House Communication) és nekiállt partykat szervezni, holland és spanyol DJ-ket vendégül látva. Ezek után Diana bekerült a My Sweet Music Agency -be és ezen keresztül jutott el az összes neves lengyel klubba, híres DJ-kkel együttdolgozva. Diana 2002-ben egyik kulcsszereplője volt a MAYDAY Poland rendezvénynek, ahol 12.000 partyzó hangulatát emelte fel a csillagos egekbe. Diana számára ez volt eddig a legemlékezetesebb és legcsodálatosabb élmény a karrierje alatt, de ez csak az ugródeszka volt a jövőbe... Tehetségét viszontláthattuk/hallhattuk az idei magyarországi MAYDAY - Password > Europe rendezvényen való fellépése alkalmával, ezáltal a magyar partyzó közönséggel is valószínűleg szimpatikus kapcsolatba került.

« bezár