Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Betty Love

Bibliográfia - Betty Love

A Kos jegyében született. Hisz a horoszkópban.
Az iskolában nem volt mintadiák. Lógott az órákról, sőt volt, hogy a tanár hajából nyisszantott le egy darabkát.
Kedvence a Depeche Mode volt.
16 éves korában a modellkedés volt az álma, szülei azonban ellentmondtak kislányuknak. 18 éves korára már nem is volt akkora varázsa ennek, s egyébként is már a Soho-val volt elfoglalva.
Felvételizett az Államigazgatási Főiskolára, de nem készült fel a felvételire.
Énekelni tanult, ahol első tanárát otthagyta, mert nem várhatta el tőle, hogy egyénileg oktassa. Ebben a második énektanár viszont kitűnő volt, hagyta, hogy a lány kialakítsa saját stílusát.

tovább »


Gyermekkorában tanult zongorázni is, de nem sokáig. Az egész família muzikális, apuka például kedvtelésből zongorázik.
Sportok terén is otthon van az énekesnő, kondigépen edzi magát. Hat évig úszott, karatéra, dzsúdóra is járt, majd elkezdte a dzsesszbalettet.
A szakmát a Soho Partyval kezdte, mely 1998-ig tartott.
1999-ben elkészült egy nagyon jó kislemez Repülj tovább címmel, melyen már szólóban hallhatjuk. A videoklipet 3 fős stábbal Prágában, a várban forgatta.
A nagylemez májustól decemberig készült, nem a tempó, hanem a minőség volt a fontos.
A szövegek és dallamok egy részét saját maga találja ki, a segítséget pedig Náksi Attilától kapja, aki jól ismeri már a Soho-s időszakból Betty karakterét, személyiségét.
2000. Tavasszal klip készül az Olyan, mint a méz című számhoz. Korfun forgatták a következő videofilmet, ahol a turisták tapsoltak, amikor Betty énekelni kezdett. Októberben készült a Fáj még a szó című klip, mely az ősz hangulatát idézi. A dal lírai hangvételű, ráadásként pedig spanyol gitár szólal meg benne.
2001. Duot énekel DJ Bobo-val a Pecsában.
Betty 25 éves és nagyon utálja a hazug embereket. Szeret viszont bulizni, lazulni, kikapcsolódni. Nevét saját maga választotta, ám személyisége nem éppen azonos azzal, hiszen nem egy örökké szerelmes típus. Nagyon megválogatja, kihez húzzon a szíve.

« bezár

Diszkográfia - Betty Love

Repülj tovább (2000)