Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Zserbó

Bibliográfia - Zserbó

Három fiatal, tehetséges énekes, Zsanett, Dávid és Tamás, azaz a Zserbó, különleges feladatra vállalkozott: leporolták a régi, mindenki által jól ismert és szeretett kuplé- és operettslágereket, majd ezeket új, fiatalos köntösbe bújtatták. Ezt hallhatjuk az els Nagy Zserbó Lemezen.
A fiatalok mindannyian az Operettszínház növendékei. A dalok egy majdnem hetven perces, húsz dalból álló, folyamatos mixben szerepelnek a lemezen. A debütáló korongon olyan közkedvelt klasszikusok hallhatók, mint az „Egy csók és más semmi” a „Legyen a Horváth kertben Budán”,az „Éjjel az Omnibusz tetején”, a „Jaj de jó a habos sütemény”, és még rengeteg régi kedvenc, új hangszereléssel.

tovább »


A média visszajelzései nagyon pozitívak, így a Zserbót hamarosan több tévémsorban is viszontláthatjuk!

Életrajzok:

Zsurkán Zsanett
Zsanett 1983. november 24-én született Szegeden, 4 testvére van. Kislány korától kezdve zenei képzésben részesül. A középiskola elvégzése után a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway operett-musical stúdiójában tanult. Foglalkozott nép-, táncdal- és musicalénekléssel, klasszikus és jazzbalettozott, versenytáncolt (standard és latin-amerikai). Jelenleg a Kbányai Könnyzenei Stúdióba jár és felvételizett a Színház és Filmmvészeti Egyetem operett-musical szakára. Érdekli a média, ennek érdekében a Budapesti Kommunikációs Fiskola elvégzése is tervei közt szerepel. Élete egyik legszebb emlékének tartja, amikor 1998-ban Los Angelesben részt vehetett egy nemzetközi Celine Dion énekversenyen, ahol 4000 induló közül a legjobb 50-ben végzett! Szerepelt már a Marica grófnben, az Elisabeth-ben, a Jekyll és Hyde-ban. Tavaly sszel Dáviddal együtt egy egy hónapos amerikai turnén vettek részt az István a király c. rockoperával. Hobbija a színház, a mozi, az ének a tánc és az olvasás.

Muhari Tamás
Tamás 1983. október 13-án született Szegeden, 2 lánytestvére van. A gimnáziumot biokémia szakon végezte, ám az énekesi pálya jobban vonzotta. Szegeden jazzéneket tanult, valamint tagja volt a Liszt Ferenc felntt vegyeskarnak.. Nagyon szeret táncolni, melyet bizonyít az is, hogy akrobatikus rock’n’roll-ozott, néptáncolt és jazzbalettet is tanult. 17 évesen vették fel a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Musical Stúdiójába, ám egy év halasztást kért, mert akkoriban az orvosi egyetemre felvételizett. Ám az éneklés, a színpad jobban vonzotta, mint az orvosi mszerek. A tanulásról azonban nem tett le, jelenleg az ELTE magyar szakos hallgatója. Nagyon büszke 1 éves keresztlányára, Annára.
Szerepei: Thália Színház – West Side Story, Budapesti Operettszínház – Elisabeth, Rómeó és Júlia.

Szabó Dávid
Dávid a Zserbó legfiatalabb tagja, 1985. augusztus 2-án született, egy testvére van. Operatagozatos gimnázumba járt, tagja volt az Operaház gyermekkórusának. Gyermekszínészként szerepelt a Madách Színház Oliver és a Nyomorultak cím darabjaiban. 15 évesen vették fel a Budapesti Operettszínház musical stúdiójába, ahol tavaly végzett. Jelenleg az Operettszínház által létrehozott Operett Akadémia tagja, melynek keretein belül a Csárdáskirályn férfi fszerepét játsza. Büszke rá, hogy az Operettszínház szólistáival rendszeresen fellép a Zeneakadémián. Két évig versenyszeren táncolt, vívott, úszott és vízilabdázott is. Az idei évben a nagysiker Rómeó és Júlia c. musical egyik legnépszerbb szerepében, Mercutioként láthatja t a közönség.
Jelenlegi szerepei: Thália Színház – West Side Story (Snowboy), Budapesti Operettszínház – Rómeó és Júlia (Mercutio) Budapesti Operettszínház – Csárdáskirályn (Bóni)
www.zserbo.com

« bezár