Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Gaabriel

Bibliográfia - Gaabriel

A fiatal srác szegeden született, az oroszlán jegyében. Kedveli a tiramisut és Mátyás királyt. Már korábban tudta, hogy énekes lesz. Mindezek előtt járt katonai iskolába, jazz tanszakra... dolgozott, mint eladó, röntgen asszisztens, beteghordó, pizzafutár, postás, biztosítási ügynök,
Rakodó munkás, sőt Svédországban még favágóként is – szerinte ez nem látszik rajta – munkálkodott. Aztán egy szép nap írt egy dalt „Árnyék” címmel.

Egy alkalommal Spigiboy megkérte, hogy énekeljen fel egy dalt. Így ismerte meg menedzserét és zenei producerét, Hauber Zsoltot, aki nélkül nem válhatott volna valóra az álma. Olyan elismert emberekkel dolgozik együtt, mint Sipeki Zoltán gitárművész, Hamvai PG, Erős vs. Spigiboy. Az első klippjét, az Árnyékot is leforgatták, mely egyedülálló greenbox technológiával készült, Oláh István rendezésében. Gaabriel készül fellépéseire, ahol kizárólag élőben játszik, valamint dolgozik első nagylemezén.

tovább »



Az „Árnyék” c. kislemez öt tracket tartalmaz: a hagyományos „radio edit” mellett az Erős vs. Spigiboy dancemix, Hamvai PG. TGMT edit, Spy the Ghost remix és a Hauber Zsolt féle club mix hallható.

« bezár

Gaabriel elérhetőségei