Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Sash

Bibliográfia - Sash

A 29 éves Sascha Lappessen karrierje kezdetén DJ-ként dolgozott egy szülvárosához, Nettetal-hoz közeli klubocskában.

Zenei hátterének és kapcsolatainak köszönheten hamarosan saját maga producere is lett.

1995-ben alapította meg a Sash! nev formációt két kollégájával, a tehetséges zenész-DJ Thomas "Alisson"-nal, és Ralf "Kappi" Kappmeier producerrel. Els közös kislemezük az It's my life cím dal volt '95 novemberében.

A következ évben a dal Európa összes DJ listáján szerepelt, nem is akárhogyan! A nagy kiugrást és elismertséget azonban következ kislemezük, az Encore Une Fois hozta meg számukra.

tovább »


Az albumról kimásolt kislemez, a misztikus Ecuador hetekig vezette a listákat Európában. Debütáló albumuk ennek köszönheten a világ több országában lett arany ill. platina, és szerepeltek az összes nagy TV Show-ban is! Második albumuk, a 'Life Goes On', mely 1998 nyarán jelent meg, hasonló sikereket könyvelhetett el, olyan slágerekkel, mint a 'La Primavera' ,vagy a 'Mysterious Times'.

Ezzel a lemezzel váltak az egyik legismertebb német zenekarrá világszerte (Amerikában és Ausztráliában is jelents sikereket könyvelhettek el). Idén áprilisban dobták piacra a Trilenium-ot, melyrl több nóta is felkerült a slágerlisták élére, például a 'Just Around The Hill', az Adelante, vagy a'With my own eyes'.

Most pedig itt a legújabb szenzáció, a Best of Sash!, melyen eddigi összes slágerét meghallgathatjuk. Külön érdekessége az albumnak egy 17 perces mix, melyet Oliver Momm készített.

További információk: www.edel.de/sash/bioe.htm

« bezár