Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Christina Aguilera

Bibliográfia - Christina Aguilera

Új albumával, mely a \"Stripped\" címet viseli, Christina Aguilera teljesen leszámol a tini sztár imidzsével, s önbizalommal tele különböző oldalait mutatja meg személyiségének.

Amikor első nagylemezét felvette, akkor 17 éves volt, egy naív, tapasztalatlan kislány, aki örült minden támogatásnak, segítségnek. Ennél a korongnál már ő válogatta meg, hogy kikkel szeretne együtt dolgozni: így lett a lemez producere Linda Perry, Scott Storch, Glen Ballard, Rockwilder és Steve Morales, s így énekelt vele együtt az egyik számban Alicia Keys is. Szinte

tovább »


minden számban írt valamit s a rendezésükből is komolyan kivette részét. A lemezen az \"I\'m OK\" című dalban Christina sebezhető oldalát ismerhetjük meg (nem éppen szeretetből ajánlotta édesapjának ezt), aztán meghallgathatjuk a \"Beautiful\" című erőteljes balladáját, a blues-os \"Impossible\"-t, a latinos \"Infatuation\"-t, a harcos kedvű \"Can\'t Hold Us Down\"-t, a rockos \"Make Over\"-t, az erősen slágergyanús \"Get Mine, Get Yours\"-t és persze még sok-sok minden mást!
Christina már nem akar senkivel és semmivel kompromisszumokat kötni, csak meg akarja mutatni a rajongóinak és a világnak az optimista életbeállítottságát, vidámságát.

Itt a lehetőség Christina!

« bezár

Diszkográfia - Christina Aguilera

Reflection – 1998
Genie in a Bottle – 1999
What a Girl Wants – 1999
I turn to You – 2000
Come on Over Baby (All I Want Is You) – 2000

Christina Aguilera cikkek