Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Guano Apes

Bibliográfia - Guano Apes

Harmadik nagylemezével, a \"Walking On A Thin Line\"-nal a Guano Apes egy valódi kemény diót rak le az asztalra. A crossover helyett rock, a vagány őrület helyett felfogható stílus - ez a mottója az új albumuknak. Már a \"You Can\'t Stop Me\" című kislemezük megmutatja az LP potenciálját. Ebben a számban a kitünően jó gitárriffek összetalálkoznak a karizmatikus énekesnő Sandra Nasic extravagáns hangjával.

Egyik oldalról a \"Walking On A Thin Line\" keménynek és változatosnak mutatkozik, erre jó példa a \"Kiss The Dawn\" című felvétel. A másik oldalról nyugodt oldalát prezentálja a Guano Apes, ezt a csodálatos \"Quietly\" című számban figyelhetjük meg. Az együttes az albumon tőlük nem is remélt szenzibilitással lepi meg a rajongókat, úgy hogy mindemellett nem hanyagolják el a sokak által kedvelt kemény gitármunkájukat, ez kitünően hallható a \"Diokhan\" című dalban.

tovább »Mindent egybevetve A Guano méltó utódlást készített a \"Don\'t Give Me Names\" című második albumának. A \"Walking On A Thin Line\" nemcsak érzelmi mély- és csúcspontokat hoz elő, hanem mérföldkövet állít az együttes zenei történetében.

A lemez az eredeti verzió mellett extra formátumban is piacra kerül, mely utóbbin 2 bónusztrack és egy multimédiás rész is helyet kapott.

« bezár

Diszkográfia - Guano Apes

Proud Like a God (1997)
Don\'t Give Me Names (2000)
Walking on a Thin Line (2003)
Guano Apes - Live (2003)
Planet of the Apes (2004)
Lost (T)apes (2006)
Open Your Eyes\" (1997)
\"Rain\" (1998)
\"Lords of the Boards\" (1998)
\"Don\'t You Turn Your Back on Me \"
\"Big in Japan\" (2000)
\"No Speech\" (2000)
\"Living in a Lie\"\"Dödel Up\" (2001)
\"Kumba Yo!\" (as Guano Babes featuring Michael Mittermeier) (2001)
\"You Can\'t Stop Me\" (2003)
\"Pretty in Scarlet\" (2003)
\"Quietly\" (2003)
\"Break the Line\"