Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Sonnie

Bibliográfia - Sonnie

Sunny számára igen hamar eldőlt, hogy milyen pálya iránt érdeklődik: 5 évesen látta meg a TV - ben Elvist, a Jailhouse rock előadása közben, ami igen nagy hatást gyakorolt rá. Zene iránti szeretete egyébként sem meglepő, hiszen nagyapja jó nevű operaénekes volt, akinek emlékére Sonnie írt is egy dalt a nagylemezére "Nézz le rám" címmel. Sonnie első hangszere egy gitár volt, amit édesapjától kapott 10 éves korában. Pár évvel később iskolazenekart alapított. Az ezt követő évek sem teltek el zene nélkül, több általa írt dal szerepel a mai magyar sztárzenekarok albumán.

tovább »Sunny régóta várta a lehetőséget, hogy saját dalaival ő maga állhasson a közönség elé, és hónapokig dolgozott a stúdióban annak érdekében, hogy bemutatkozó albuma híven adja vissza gondolatait, mind zeneileg, mind szövegvilágát illetően.
Az általa képviselt zenei stílus szűkebb célközönségét elsősorban a 14-40 év közötti nők alkotják, de mind mondanivalója, mind pedig dallamvilága alkalmassá teszik az igen fiatalok és az idősebb korosztályok szórakoztatására is.
Jó például szolgálnak erre fellépései, ahol a kisgyermekektől kezdve a nagyszülőkig mindenkinél sikere van (a tavalyi évben Sonnie az egyik nagy autós cég roadshow-jának keretében az egész nyarat végigturnézta, és ismeretlensége ellenére minden állomáson igen kedvező volt a fogadtatása).
A tavalyi nyár másik érdekessége, hogy a 2000. februárjában megjelent első maxihoz (A szerelem elrepít) készült videoklipet Korfun forgatták.
A magával ragadó képi világú klip rendezője Kriskó László, operatőre Erdélyi Mátyás, gyártója a Presidents Productions volt.

« bezár

Diszkográfia - Sonnie

A szerelem elrepít (Maxi) (2000)