Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Gigi D'Agostino

Bibliográfia - Gigi D'Agostino

Gigi D'Agostinonak hosszú, küzdelmes út vezette el a mostani sikerig, azonban újra végigjárná ezt az utat.

a "mediterrán progresszív zenei stílus" megalapítója. E stílus jellemzi a könnyen fütyülhet dallamok, és a latinos hangzás.

A salernoi születés DJ producerként is dolgozik. Úgy érzi, munkásságára nagy hatással van szülvárosa. Arra a kérdésre, hogy DJ vagy producer szeret inkább lenni, nem igazán tud válaszolni, hiszen szerinte ez a két dolog teljesen összefügg egymással.

tovább »Legnagyobb slágerei voltak: Fly, Elektro Message, Angel Symphony, Gigi's Violin, New Year's Day, és a Bla Bla Bla.
Ez a dal azonnal negyedik helyen indult a slágerlistákon, és négy nap alatt 10.000 darabot adtak el belle.

Az Euro Dance válogatáson, melyen 5 dalt Gigi jegyzett, 120.000 darabot adtak el Olaszországban. Els (dupla) albumának címe: L'Amour Toujours.

Az els CD-n a szívnek szóló, könnyen énekelhet dance slágerek találhatók, míg a másodikon a lábakat megmozgató, törzsi ritmusokat felvonultató tánczenék. Olaszországban platina lemez lett, Ausztriában, Németországban és Franciaországban pedig már arany! A Bla bla bla, és a második kislemez, a The Riddle (egy Nick Kershaw feldolgozás) is gyorsan bearanyozódott saját hazájában.

La Passion címet visel slágere már jó ideje a rádiók és a klubok nagy kedvence, hasonlóan nagy siker egész Európa szerte.

Nagy szenzáció Albertinoval, Itália másik sztár DJ-jével készített nótája is, a Super, melyi gazi húzós klubsikernek igérkezik! Következ nagylemeze, a Techno, mely most április végén jelent meg, rajta rengeteg slágervárományos felvétellel, a tle megszokott laza, dallamos, nyárias stílusban.

Az album érdekessége, hogy GiGi saját szerzeményein kívül néhány feldolgozás is szerepel rajta, mint például a Negrocan Cada Vez cím bombasikere. Most Gigink új kislemezzel jelentkezett L'Amour Toujours címmel, mely már minden charton igen elkel helyen tanyázik.

A DJ egész Európában nagyon nagy sztár, amerre megy, mindenhol rajongó lányok hada követi, de elmondása szerint egyetlen dologhoz hséges igazán: a zenéhez!

További információk: www.mediarec.it
www.mediarec.de

« bezár