Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Dj Roni

Bibliográfia - Dj Roni

DJ Roniról beszél a zenészkörök és a tinédzserek nagy része! Ugyanis nem igazán megszokott dolog, hogy egy alig 15 éves gimnazista srác már szakvizsgázott DJ, egy budapesti kereskedelmi rádió hétvégi msoraiban pörgeti a lemezeket, és emellett óriási bulikat tart a legkülönbözbb szórakozóhelyeken.

Roni komolyabb érdekldése a zenélés iránt egy tavalyi iskolai sítáborban kezddött, ahová egyik tanárja barátja is elkísérte ket.

A fiatalember hobbiszinten maga is lemezlovaskodott, és miután látta, hogy a srácnak mennyire tetszik a dolog, szívesen megmutatott neki néhány trükköt.

tovább »Miután Roni hazajött, tovább tanulgatta a "szakmát, és nemsokára megkapta els felszerelését, valamint beiratkozott egy tanfolyamra is. Tehetsége és szorgalma eredményeképpen pedig hamarosan ott lapult zsebében a hivatalos OSZK vizsgát igazoló papír, lett Magyarország legfiatalabb DJ-je. Roni 2002. februárjában elkészítette els önálló mix albumát Sulimix címmel, amellyel leginkább a 11-18 év közötti korosztályt célozza meg. Az anyag természetesen olyan felvételeket is tartalmaz, melyeket a közönség nagy része is kedvel.

A dalok kiválasztásában segítségére volt hazánk egyik legnépszerbb DJ-je, Náksi Attila, akinek tanácsai, bíztatása sokat számít Roninak, és aki producerként is részt vett a munkálatokban.

A fiatal DJ élete tehát igencsak megváltozott mostanában, de szerencsére sikerült az idejét úgy beosztania, hogy mindent meg tudjon oldani. Déleltt az iskolapad a Dózsa György Gimnáziumban, délután gyakorlás, hétvégén pedig állandó esti msor egy budapesti kereskedelmi rádióban, valamint különböz klubok közönsége eltt.

Az iskolát természetesen azért nem hanyagolja el, szívesen tanulja a történelmet és a humán tárgyakat, a fizika viszont nem tartozik a kedvencei közé. Tervei között szerepel a továbbtanulás, esetleg a jogi egyetemen, de még jó pár évig szeretné forgatni a lemezeket is.

« bezár