Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

In Da House

Bibliográfia - In Da House

Itt a nagysiker In Da House sorozat legújabb darabja! A Record Express ismét összegyjtötte az év legmenbb slágereit, valamint jónéhány új, már a listákat ostromló felvételt.

A válogatásalbumon mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló dalt, a könnyedebb, dallamosabb discoslágerektl ( Iio:Rapture, The Ones: Flawless, Phats&Small: Change, Sylver: Forever In Love,) egészen a keményebb hangzású felvételekig (Blank &Jones: Nightclubbing, Future Breeze: TempleOf Dreams, DeeDee: Forever). Tuti tipp a szilveszteri bulikhoz!

tovább »Néhány eladó az In Da House 8 albumról:
IIO - 'Rapture' Bár alig pár hónapja csendült fel a 'Rapture' dallama, mégis bátran kijelenthetjük a szakma és a közönség egyöntet véleménye szerint is megszületett az év, ha nem az elmúlt évek legnagyobb vokális progressive muzsikája!

Sem a producer, Markus Moser, sem Nadia, a líbiai származású énekesn nem számítanak új felfedezettnek a szakma köreiben.
Azonban bármit is csináltak eddig, éles választóvonalat húzott életükben a 'Rapture', s hogy mi volt velük korábban, azt csak nagyon kevesen tudják. és Queens-ben felntt énekesn egy évvel ezeltt találkozott, amikor is a producer egy német lánycsapat összehozásán dolgozott.

Bár a bemutatkozó számot végül nem adták ki, felfedezte Nadia-ban azt a ritka tehetséget, amelyet érdemes tovább tökéletesíteni. Öt hónappal késbb már javában a 'Rapture' elkészítésén dolgoztak. Markus a track els változatait Mike Bindrának - a Twilo klub és a lemezkiadó vezetjének - mutatta meg elször, s bár azzal adta neki át, hogy nem valószín, hogy tetszeni fog neki, bízott benne, hogy ki lehet belle hozni valamit…

Markus várakozásaival ellentétben Mike imádta a felvételt, s az els két mixet gyorsan fel is tette lemezre. Igaz, ebbl a 'limitált szériából' mindössze három (!) darab készült, s ezeket személyesen Pete Tong, Sasha és John Digweed kapta meg. k azután elkezdték 'hirdetni az igét'… Bár a Twilo hamarosan bezárta kapuit, újonnan nyert 'szabadsága' alatt Bindra elkezdte menedzselni a duót és létrehozta a Made Records nev céget, amely a nóta illetve a duó többi felvételének kiadója lesz. A közeljövben készül el a teljes album, ennek anyaga éppen mostanában került a keverpultra a kiadónál. "15 gyönyör pop house tétel lesz a lemezen, jelentségteljes dalszövegekkel.

Mind a Rapture zenei minségét fogja idézni" -ígéri Markus. Phats & Small A Phats & Small duó neve nemcsak jól ismert és elfogadott producerek nevét jelenti, hanem nevükrl két legendás Dj is beazonosítható. Russel Small eleinte rezidens DJ-ként szerzett magának nevet a brightoni Zap Club-ban 1991-ben. Jason Phats itt csatlakozott hozzá, miközben együtt forgatta a lemezeket Carl Cox-szal az Escape-ben. Nem sokkal ezután bátor lépésre szánták el magukat, ami abból a felismerésbl fakadt, hogy k maguk különb számokat képesek elállítani, mint amiket Dj-ként játszottak! A "Turn Around", a "Feel Good", a "Tonight" felejthetetlen sikere a Phats & Small-t az egyik legnagyobb siker duóvá tette az európai dance világában. Töretlen sikerük folytatásaként Russel Small és Jason Phats negyedik daluk kiadására készül, amely május 28-án kerül a boltokba. Miközben Dj karrierjüket sem adták fel, a páros talált idt, hogy tet alá hozzon egy új albumot.

A "This Time Around" ének-felvételéhez az olasz-ír származású Tony Thompsont kérték fel, aki volt már színész, modell és nem utolsó sorban kétszeres harcmvészeti Európa bajnok. A sikertörténet azonban itt még közel sem ér véget. A brit páros, akik elkötelezték magukat amellett a törekvés mellett, hogy a rock 'n roll szerves része legyen a dance zenének, az elmúlt pár évben több mint negyven országban lépett fel. Emellett a Phats & Small nemzetközi ismertségre tett szert annak köszönheten, hogy minden évben állandó résztvevi Ibizán a party-életnek.

A Phats & Small új albumáról elször a boltokba kerül "This Time Around"-hoz rendkívül ers mixeket párosítottak az eladók. Ahogy elz szerzeményeik sikeréhez, úgy valószínleg a "This Time Around"-éhoz is hozzájárul azoknak a nagynev Dj-knek a sora és támogatása, akik nevüket és tehetségüket adták a mixekhez.

Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy ez a dal is listavezet lesz, és hol van még a Phats & Small történet vége… Sylver A belga Sylver névre keresztelt popcsapat els slágere a "Turn the Tide" már nem csak a Benelux államokban halmoz sikert sikerre. Ezúttal Magyarországot hódítja meg a három fiatal tehetség.Az együttest Silvy és Wout Van Dessel alkotják, a háttérbl Regi Penxten producer írányítja ket. Wout (27) évekig Dj-ként dolgozott- Számos kitn belga klubban játszott, de nemcsak hazájában, hanem a nemzetközi porondon is sikerrel szerepelt, többek közt Dél-Afrikában. Kevés szabadidejében szívesen dolgozik saját otthoni stúdiójában, imád sportolni; kedvence a kosárlabda. Nagy álma, hogy eljusson egy NBA meccsre a Madison Square Gardenbe, New Yorkba.

A csapat másik tagja Silvy De Bie (20) már gyerekkorában megismerkedett a showbiz világával. Kilenc évesen , miután szerepelt egy tv-showban , felkerült a belga listákra is. Silvy hobbija, a legtöbb lányhoz hasonlóan, a vásárlás. Silvy és Wout az Illusion klubban találkoztak, ahol a fiú Dj-ként dolgozott.

Amint Wout elkezdte csinálni a Turn the Tide c. számot, megkérte Silvyt, hogy adja hozzá a hangját. Az eredmény annyira hatásos lett, hogy elhatározták kiadják. Az álmok hamar valóra váltak, hiszen a Turn the Tide óriási slágerré érett, s a sikeren kívül aranylemezt is hozott az együttesnek.

A hazánkban is megjelent lemez címe: Chances, melyen természetesen szerepel a Turn the Tide és a Skin, és a Forever In Love, mely a harmadik kiemelt dal az albumról.

További információ: www.sylversite.com

« bezár