Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Johnny D’Ark

Bibliográfia - Johnny D’Ark

Az amerikai - tanzán származású DJ életének gyermekkora óta szerves részét képezi a zene és maga a zenélés.

Már 13 évesen szülinapi és ehhez hasonló házibulikban játszott és lassan már kisebb klubok kapui is megnyíltak eltte.

A Tanzániában töltött gyermekévek alatt Johnny nem sokat hallott Magyarországról, de amikor a gimnázium után tanulmányai folytatására készült, mégis hazánkat választotta. Mivel a rajzolás és a mvészeti irányok mindig is közel álltak a szívéhez, az építészmérnöki karra jelentkezett.

tovább »A nyelv ismerete nélkül eleinte nehéz dolga volt, de az els három hónap alatt nagyon sok barátra tett szert, és egyre többen kérték fel itthon is, hogy zenéljen. Ekkor még a lemezlovasságon kívül saját zenekarral is próbálkozott, a "Three Da hard Rockers" nev formációban mint MC szerepelt.

Miután egyre több felkérése akadt, diplomaosztás után már nem volt kétséges, hogyan tovább. z els hely, ahol játszott, egy kis saját klub volt a Bercsényi kollégium pincehelységében, ahová akkoriban fleg külföldi vendégek jártak szórakozni, ugyanis leginkább fekete zenék pörögtek, úgymint rap, hip-hop vagy soul. Itt találkozott egy üzletemberrel, akinek szigethalmi klubjában lett rezidens. Innentl már egyenes út vezetett

Balatonfüredre, Siófokra, és megannyi budapesti klubba, ahol egyre nagyobb sikerrel szerepelt. tavalyi nagy siker Palace House Mix után, melyet kevert, most megjelent második mixlemeze, amely ezúttal a Water Mix nevet kapta. Az albumon Johnny saját elképzeléseit valósította meg, és nagyon büszke rá, hogy számos külföldi dal mellett egy saját nótája is helyet kapott rajta "Love is the answer" címmel, melynek videoklipje már napvilágot látott a zenei csatornák msorán.

A lemez stílusát illeten az elbbinél egy sokkal nyugodtabb vonalat képvisel, a deep- trance és a tribal stílusjegyeivel, és olyan eladókkal, mint Morel, BT, vagy Moonface. ki szeretné a sokszín lemezlovast élben is hallani, megtalálja állandó rezidenciáiban, a Lidóban a Ferenciek terén, és Club 7-ben.

« bezár