Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Fragma

Bibliográfia - Fragma

A Fragma zenekar els slágere, a "Toca's Miracle" villámgyorsan söpört végig Európán, és mindenhol a listák élére tört. Második dalukkal, az "Everytime You need Me"-vel nagy esélyük van rá, hogy rövid id alatt megismétldik a fantasztikus sikersorozat, hiszen egyre többet hallható a különböz rádiókban, és ezzel egyidben a klubok állandó vendége is.

A zenekar producere a német elektronikus ipar egyik legnagyobb egyénisége, Ramon Zenker, kinek nevéhez nemcsak önálló felvételek, hanem remixek százai is köthetek.

tovább »követte el többek között a Mory Kante féle "Yeke,Yeke"-t is. Ramon ehhez a produkcióhoz négy különböz karaktert keresett, mind megjelenés, mind énekhang szempontjából.

Így talált rá a négy huszonéves gyönyör lányra, Damae-ra, Coco-ra,

Maria Rubia-ra és Eva Martinez-re. A tehetséges lányok a dalszerzésbe is besegítettek.
Mint mondják, gyermekkoruk óta mágikus vonzalmat éreznek a zene és ez éneklés iránt, így rendkívüli örömöt jelent számukra egy ilyen csapatban dolgozni.

Fantasztikus hangjukat idén a Toca lemezbemutató turnén élben is megcsodálhatjuk. Most pedig itt a Fragma bemutatkozó nagylemeze, a Toca, melyen 11 slágervárományos dal szerepel.

A négy énekesn a különböz szerzeményeket szólóban adja el, aszerint, hogy melyikük hangja és személyisége felel meg leginkább a dal hangulatának. Így az els sikert, a "Toca's Miracle"-t a szexi Coco eladásában ismerhettük meg, míg az "Everytime You need Me" cím slágert a bájos Maria Rubia hangja tette ismertté.

További információk: www.cologne-concerts.de

« bezár