Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Slam Jr.

Bibliográfia - Slam Jr.

Ismerkedése a zene világával már a zeneóvodában elkezdődött, s összesen 12 év zeneiskolai tanulmányt tudhat maga mögött.

Az iskolai bulik kedvcsináló légkört teremtettek számára pályafutása indításához, melyen az első önálló lépéseket egy szombathelyi klub fellépései jelentették.

1988-ban már a Balaton mellett, a Thomas klubban dolgozott, s ebben az időszakban a rap, hip-hop, funky és pop stílusú zenéket játszotta.

Ezt követően ismét Szombathelyen folytatta, a Romkert klubban, közösen fellépve DJ Tommyboy-jal és DJ Cadik-kal közösen.

tovább »A váltást a funky világából egy másfél éves további időszak jelentette, amikor ausztriai klubokban fellépve a house műfaj vált számára meghatározóvá.

Itthon ismét Szombathelyen kezdett, immár house bulikkal, amiket Sopronban és Zalaegerszegen folytatott tovább.

Pályája meghatározó állomásaként felkérést kapott a Speed klubba, DJ Kühl támogatása mellett, ahol top DJ-ként rövidesen országos ismertségre és népszerűségre tett szert.

1998-ban a siófoki Flört egyik házigazdája lett, s még ebben az évben megjelent a "House-Matic Club Hits" című albuma is.

Saját klubestje, a Strictly Night is Szombathelyről indult, amivel országos turné keretében szerzett közönségsikert és szakmai elismerést egyaránt.

A korábbi house stílust egyidejűleg felváltotta nála a mélyebb hangzású, érzelmes trance-es vonal.

Ezzel DJ Slam Junior felzárkózott az európai trend alapján jelenleg legnépszerűbb hangzásvilághoz.

Önálló műsora 1999-ben megjelent mixalbum formájában is, "Strictly Trance Symphony" címmel.

« bezár

Diszkográfia - Slam Jr.

Slam Jr.: Aquarium (2000)
Strictly Trance Symphony (1999)
House-Matic Club Hits (1998)