Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

C.A.F.B.

Bibliográfia - C.A.F.B.

A C.A.F.B. a 90-es évek elején még dühös punk-hardroce zenét játszott, egészen a feloszlásukig. Akkoriban egy albumuk jelent meg, az 1993-as keltezésű Ne bízz senkiben!
1995-ben, a feloszlás után kiadták egy 1992-es koncertfelvételt, majd a banda nyughatatlan alapítója - az énekes-gitáros Szakácsi Gábor (Greg) - újra életre hívta az együttest, teljesen új felállással és alaposan megváltozott zenével.
1997-ben megjelent Zanza című albumuk, melyben punk, hardcore, rock, alternatív és metal zenei elemek egyaránt helyet kaptak.

tovább »


Ez után egy koncertfelvételeket, kiadatlan dalokat, demókat tartalmazó album látott napvilágot Klubbang! címmel, majd az 1990 és 1992 közötti időszak archív felvételeiből válogatt anyag - Utcastílus címmel - került a boltokba.
1999 végén ismét új albummal jelentkezett az együttes, melynek címe Minden-Ható volt. Ez az anyag egységesebb, letisztultabb, és talán keményebb lett az elődjénél.
A csapat rengeteget koncertezik, hogy eljuttassák az emberekhez az albumaik hírét, és bár Greg kivált az együttesből, a megmaradt tagok újakkal kiegészülve rendületlenül folytatják a zenélést.
A zenekar legújabb - Subkontakt - albumán az időközben Amerikába távozott Greg is játszik, sőt az erős, fogós rockdalok egy részét is ő írta.

« bezár