Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

U.F.O.

Bibliográfia - U.F.O.

A dance trió 1995-ben alakult meg, ekkor tűnt fel a televízió képernyőjén Dr. Love jellegzetes, piros, égnek álló frizurája. Tagjai: Dr. Love (Varga Zsolt), Cynthia (Juhos Cintia) és Mercy (Szalai Zita). Első lemezük 1996-ban jelent meg "Szerelemdoktor" címmel. 1997-ben Mercy helyére Doris került. 1997-ben adták ki második albumukat, melynek címe "Párizs". 1999-ben jelentkeztek legújabb albumukkal, "Tarzan" címmel.

Az UFO együttes az elmúlt öt évben páratlan karriert futott be a hazai popszakmában. Dr Love, Cinthya és Doris a tinik egyik nagy kedvence volt, az ország öt legkeresettebb disco fellépői közé tartoztak. Aztán a tavalyi évben Varga Zsolt a lányokkal együtt először a playback csapatok közül kiállt a nyilvánosság elé, és őszintén bevallotta, hogy a körülöttük terjedő pletykák igazak, a lányok a három lemezen nem énekeltek egy sort sem. Elnézést kértek a közönségtől, a rajongóktól és bejelentették: az UFO együttes ebben a felállásban már nem létezik tovább.

tovább »


Néhány hónapos csend után Zsolt jelentkezett a hírrel: megtalálta új partnerét, Komonyi Zsuzsát , akivel újraéleszti az UFO együttest. A stílus változatlan, fülbemászó és jól táncolható pop slágerek, igaz most csak egy dekoratív hölggyel, viszont ő a saját hangján valóban énekel.

« bezár

Diszkográfia - U.F.O.

Tarzan (1999)
Párizs (1997)
Szerelemdoktor (1996)